Zanimljivosti

Šibenčani se upoznali s konavoskim modelom razvoja agroturizma

Šibenčani se upoznali s konavoskim modelom razvoja agroturizma

Udruga Agroturizam Konavle ugostila je predstavnike poduzetnika ruralnog turizma i predstavnike županijske i lokalnih turističkih zajednica Šibensko kninske županije predvođene gospođom Dijanom Katicom predsjednicom udruge ‘Klub članova selo’.

Delegacija od dvadeset i devet članova, u sklopu projekta: ‘Labeling-standardizacija i certifikacija ruralnog turizma Šibensko-kninske županije’, došla je na dvodnevno studijsko putovanje u Konavle. Ovo nije prvi put da u Konavle dolaze predstavnici drugih regija kako bi se upoznali s konavoskim modelom razvoja agroturizma i razmijenili iskustva.

Goste je pozdravio i direktor turističke zajednice Općine Konavle Frano Herendija, a predstavnici i članovi Udruge Agroturizam Konavle organizirali su program obilaska i edukacije i predstavili svoju ponudu.

-Važni element razvoja ruralnog turizma u Konavlima je kontinuirana edukacija na godišnjim studijskim putovanjima Udruge, gdje učimo na primjerima dobre prakse i razmjenjujemo iskustva s različitim regijama koje nas okružuju. Ovo je prilika za razvijanje zajedništva i kreiranje novih ideja. Zato znamo cijeniti i važnost ovog posjeta te se nadamo da ćete i vi, na kraju ovog posjeta Konavlima, otići bogatiji za neko novo iskustvo i ideje koje ćete primjeniti u svom poslovanju – naglasio je gostima Ivo Vodopić, predsjednik Agroturizma Konavle.

Pročitajte još

ODNOSI S JAVNOŠĆU U ONLINE OKRUŽENJU Nastupno predavanje Romane John

Dulist

STON ĆE ‘GLUMITI’ DUBROVNIK Snima se dokumentarno-igrani film ‘Kralj Tvrtko’

Dulist

VENECIJA POČELA NAPLAĆIVATI ULAZ U GRAD Mnogi nezadovoljni: ‘Pretvaraju nas u tematski park’

Dulist