Aktualno

‘SHOW PROGRAM’ SE NASTAVIO ‘Naš je let iz Zagreba nenajavljeno preusmjeren za Split. I to zbog – vjetra’

'SHOW PROGRAM' SE NASTAVIO 'Naš je let iz Zagreba nenajavljeno preusmjeren za Split. I to zbog - vjetra'

Naš je let iz Zagreba za Dubrovnik nenajavljeno preusmjeren u Split. Kao razlog nemogućnosti slijetanja u Dubrovnik naveli su – vjetar – ogorčeno će naš čitatelj za DuList čiji se let iz metropole u 12.30 sati za Dubrovnik nenadano produžio. 

– Sletjeli smo u Zračnu luku Split i nismo znali što će biti dalje. Rekli su nam da izađemo vani. Čekali smo prtljagu i saznali kako do Dubrovnika idemo autobusom – rekao je naš sugrađanin kojeg sad očekuje višesatna vožnja do grada. Ovo je samo još jedan primjer poteškoća s letovima koji se stvaraju, iako je skraćivanje piste u Zračnoj luci Dubrovnik najavljeno na vrijeme. Podsjetimo, protekli tjedan dva leta iz Dubrovnik za Zagreb također su nenadano otkazana te su putnici čekali sat i pol kako bi doznali kako se mogu ukrcati na – autobus.

Croatia Airlines i Zračna luka Dubrovnik o reduciranim letovima do 9. prosinca zbog radova na stazi obavijestili su početkom proteklog tjedna. U priopćenju su naveli kako će ‘radovi iziskivati stalne prilagodbe i izravno utjecati na ograničenja, koja će se morati uvesti u redu letenja. Iako su iz Croatia Airlinesa najavili kako će ‘reducirani red letenja biti podložan promjenama, ovisno o dnevno-operativnim odnosno vremenskim uvjetima, a isto tako i fazi odvijanja radova’. Pitanje je samo hoće li se svaki put u zadnji trenutak putnicima javiti kako će se njihov let preusmjeriti?

– Treba naglasiti kako će Croatia Airlines, umjesto otkazivanja letova, u navedenom razdoblju obavljati posebne pripreme s posadama kako bi se letačke operacije obavile potpuno sigurno i unatoč svim ograničenjima uzrokovanim radovima u ZL Dubrovnik. Croatia Airlines ponuditi uslugu prijevoza u alternativnim terminima i nastojati naći prihvatljivo rješenje te opravdati njihova očekivanja – istaknuli su.

 

Pročitajte još

NEUGODNO ISKUSTVO SUGRAĐANKE ‘U šoku sam ponašanjem zaposlenika Libertasa i Tiska’

Dulist

Gradonačelnik čestitao Taekwondo klubu Shark: ‘Velika motivacija za daljnje pobjede’

Dulist

Zoran Milanović: ‘Ovo je čisti puč! Na kraju ću biti premijer, ali toj bandi neću reći kako’

Dulist