Sport

Sharksi vas trebaju, postanite dio američkog nogometa u Dubrovniku

Sharksi vas trebaju, postanite dio američkog nogometa u Dubrovniku

Football klub Dubrovnik Sharks poziva:
SHARKS NEED YOU!

Klub američkog nogometa Dubrovnik Sharks popunjava svoje redove te poziva sve zainteresirane da postanu članovi kluba. Inače, klub već aktivno djeluje i trenira preko dvije i pol godine te bilježi dva nastupa u Hrvatskoj ligi flag footballa, a pripremaju se i za treći.

-Prošle godine tri naša igrača zaigrala su za hrvatsku reprezentaciju, a dva igrača putuju u SAD igrati u srednjim školama te imaju šansu doći sve do najveće lige američkog nogometa, NFL-a. Novost je da na ljeto počinju i treninzi tackle (puni kontakt) američkog nogometa, a u cilju nam je pokrenuti i žensku flag ekipu, kao i cheer squad u suradnji s plesnim studiom 3-V. Za sve ove i nove pothvate potrebni su nam novi članovi, zato su svi zainteresirani dobrodošli! – pozivaju iz kluba.

Naime, svi zainteresirani mogu doći na teren u ACI Marini Dubrovnik subotom i nedjeljom u 14 sati, pogledati trening te se prijaviti ukoliko su zainteresirani za članstvo i aktivno bavljenje američkim nogometom, na terenu i van njega. Ukoliko niste u mogućnosti doći na trening, možete se javiti na Facebook stranicu “Dubrovnik Sharks”, Instagram profil: dubrovniksharks, Twitter ili na broj mobitela 091/520-9786.

-Američki nogomet je sport s nevjerojatnim dozama adrenalina, uzbuđenja i sportskog duha. Potreban je veliki trud, rad, predanost, odgovornost i timski rad te puno znoja, ali će vam se vratiti. Ekipa više nije samo tim nego velika obitelj gdje suigrači postaju braća i sestre. Prilike su nezamislive kako za tim, tako i za igrače. Treniraj, igraj, putuj i druži se s nama i postani dio obitelji!” – poručuju Sharksi.

Pročitajte još

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist

NAPETA UTAKMICA U BEOGRADU Jugaši pobijedili Crvenu Zvezdu

Dulist

45 OSVOJENIH MEDALJA Gradonačelnik primio Taekwondo klub Shark

Dulist