Sport

SHARKSI POZIVAJU ‘Pridružite nam se!’

SHARKSI POZIVAJU 'Pridružite nam se!'
Processed with VSCO with a5 preset

Klub američkog nogometa Dubrovnik Sharks u svojoj kratkoj povijesti je postigao puno.

Naime, ovih dana su se s turnira Balkan Bowl III, koji se održao od 7. do 8. listopada u Somboru, vratila trojica Dubrovčana, članova Dubrovnik Sharksa i reprezentacije Hrvatske sa srebrom oko vrata. Veliki je to uspjeh za ovaj mali, a rezultatima veliki dubrovački klub, pogotovo ako znamo kako su momci sve postigli svojim trudom, radom i zalaganjem.

Da se do dobrih rezultata ne dolazi preko noći, to svi znaju, a dobra priprema je ključ svega. Ovih dana Sharksi rade na povećanju broja svojih članova te nakon prezentiranja po školama, pozivaju sve koji su zainteresirani za američki nogomet, da dođu u nedjelju, 15. listopada, u 20:00 sati na teren s umjetnom travom na Lapadu i isprobaju igru.

Mlađi od 18 godina, mogu doći s roditeljima te razgovarati s vodstvom kluba o svim aspektima rada kluba, budući da je jedna od mogućnosti koju ovaj klub nudi i odlazak u inozemstvu uz stipendirano školovanje i treniranje američkog nogometa. Svi zainteresirani će u nedjelju imati priliku isprobati opremu, nekolicinu vježbi, a moći će i testirati svoje sposobnosti za američki nogomet.

Sharksi će se od iduće godine natjecati u U15 natjecanjima, te full contact (tackle) ligi, po prvi put od osnivanja, te sui m potrebni novi igrači spremni na predan i naporan rad, i iste takve rezultate. Mogućnosti za igranje su neograničene, igrači mogu dobiti priliku igrati u obje prve hrvatske lige, za hrvatsku reprezentaciju u obje verzije igre, te bilo gdje u Europi i svijetu.

Ukoliko se odlučite biti član kluba, čeka vas oprema za treniranje i igranje (u obje verzije) te rad sa kondicijskom trenerom u klupskoj teretani, uz mjesečnu članarinu od 150 kuna. Treninzi se odvijaju na Lapadu i u Gospinom polju, a termini su podložni dogovoru, ovisno o prijavljenim broju igrača/ica.

Čekamo Vas u nedjelju u Lapadu!

Tekst i foto: Dubrovnik Sharks

Pročitajte još

Pituri osvojili Kup Hrvatske!

Dulist

Jakov Bjeloš, Marino Maslać i Bruno Šimunović u dresu Hajduka osvojili međunarodni turnir

Dulist

HRVATSKI KUP STOLNOG TENISA ‘Pituri’ pobjedom protiv zagrebačkog Marathona prošli u finale

Dulist