DuList IN

SEVDAH SENZACIJA Dijelimo vam ulaznice za Divanhanu!

SEVDAH SENZACIJA Dijelimo vam ulaznice za Divanhanu!

Popularni world music ansambl Divanhana izvodi prvenstveno sevdah i njeguje tradicionalnu pjesmu Bosne i Hercegovine, ali u urbanim i originalnim aranžmanima koji su nastali kao rezultat fuzije jazza, popa i klasične glazbe 20. stoljeća.

Vrijedi ih poslušati, a to možete uz DuList! Dijelimo 2×2 ulaznice, javite nam se na nagradna@dulist.hr. Pošaljite nam Vaše ime, prezime i kontakt i možda baš vi budete dio ovel ijepe glazbene večeri!

Upečatljiv zvuk i glazbeni izričaj Divanhane prepoznale su generacije slušatelja širom regije, a upravo je Divanhani pošlo za rukom da bosansku sevdalinku pronese preko granica Europe a i svijeta. U deset godina postojanja, a svi su tada bili studenti „Muzičke akademije u Sarajevu“, obišli su gotovo cijeli svijet. Raznoliki smo jer netko u bendu voli pop-glazbu, netko klasiku, netko jazz pa ubacivanjem tih stilova nastaje naša smjesa – kažu članovi benda pripisujući upravo takvoj formi svoj uspjeh.

U ljetnom kinu Slavici očekuju vas dirljive sevdalinke, puno emocija i sjajni mladi glazbenici koji obečavaju odličnu festu, uz puno bosanske duše i vrhunsku glazbenu izvedbu- pozivaju vas članovi benda u petak, 3. kolovoza u 21 sat. Ulaznice se mogu kupiti u Luži (kino Sloboda) svaki dan od 9 do 22 sata.

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist