Natrag
17.2.2019 06:53

facebook

twitter

google

rss

dulist

Šetnja i radionica Eko Omblića

26.3.2013 @ 20:38 Mia Njavro Zanimljivosti

Podijelite:

Eko Omblići i Eko Centar Zeleno Sunce poslali su pozivnicu svim eko aktivistima za druženje i eko apel za očuvanje naših dvanaest izvora vode.

„Pod motom 'Osjetimo radost  Uskrsa u Rijeci dubrovačkoj', dođite veselo u četvrtak, 28.ožujka u 10.30 u naš Eko centar Zeleno Sunce, odakle ćemo se u 10.45 sati dobrotom Jp Libertas  zaputiti  grad autobusom 1B prema Komolcu, a onda pješice preko Nove Čajkovice popeti do izvora pitke vode Milatovica, Bota i Toreta, te poslati glasni eko apel za veću brigu i ljubav prema dvanaest izvora pitke vode, uključujući našu pitku rijeku Omblu.

Nakon obilaska triju izvora vode zaustavit ćemo se u gotovo napuštenom selu Stara Čajkovica gdje ćemo ispod velikih dubova u blizini stare mlinice na travi održati uskrsnu radionicu.

Nakon nje, popet ćemo se na planinarsku stazu iznad izvora Omble te uživati u  prekrasnom pogledu na našu slikovitu Rijeku dubrovačku. Povratak u Mokošicu je oko 13 sati 25 minuta."

– Dobrodošli svi, te ćemo se dogovoriti za naš odlazak na Mali Uskrs u Mrčevo, 7. travnja, na manifestaciju 'Uskrs u Primorju'. – poručuju Eko Omblići.
 

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana