Natrag
21.6.2018 14:35

facebook

twitter

google

rss

dulist

Seks bolji u tuđem krevetu?

22.5.2012 @ 20:04 Baldo Marunčić Zanimljivosti

Podijelite:

Istraživanje koje je provela internetska stranica za upoznavanje Zoosk.com pokazalo je kako većina ispitanika smatra da je seks na nekom drugom mjestu ili samo u tuđem krevetu uvijek bolji nego u njihovom.

Istraživanje je temeljeno na rezultatima ankete provedene nad tisućama njihovih korisnika, a prema kojoj je 69 posto muškaraca i 72 posto žena odgovorilo kako im je seks na odmoru bolji od seksa kod kuće.

Istraživači napominju kako to nema nikakve veze s pješčanim plažama ili suncem već s osjećajem usamljenosti. Naime, nakon što se ljudi maknu iz svog svakodnevnog okruženja, osjećaju se usamljenijima, a onda se ponovno emotivno vežu s jedinom osobom koju u tom trenutku znaju, svojim partnerom.

Samo 15 posto ispitanika je reklo kako se boje da će, ako sami ljetuju s partnerom, tijekom tih nekoliko dana ostati bez tema za razgovor.

Foto: www.shutterstock.com

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana