Zanimljivosti

Sedamnaest udruga kod Davorka Obuljena

Predstavnici udruga koje na području Županije skrbe o osobama s invaliditetom danas su posjetili zamjenika župana  Davorka Obuljena i pročelnicu za međugeneracijsku solidarnost, branitelje i obitelj Nina Skurić povodom Međunarodnog dana osoba s invaliditetom.

Tom su prilikom predstavnici sedamnaest udruga iskazali zadovoljstvo razumijevanjem i potporom od strane Županije. Također, upoznali su zamjenika Obuljena i pročelnicu Skurić s problemima s kojima se suočavaju, kao i s planovima za budućnost. Zahvalili su Dubrovačko-neretvanskoj županiji na naporima koje ulaže u poboljšanje položaja osoba s invaliditetom, kao i na prigodnoj donaciji koja im je uručena povodom Međunarodnog dana osoba s invaliditetom.

Zamjenik Obuljen naglasio je važnost socijalne integracije osoba s invaliditetom te istaknuo kako će Dubrovačko-neretvanska županija, svjesna problema s kojima se osobe s inavaliditetom suočavaju, u okviru vlastitih mogućnosti i dalje potpomagati sve napore udruga za socijalnom integracijom njihovih članova, kao i njihovog zapošljavanja.
 

Pročitajte još

Prije godinu dana HIRovci krenuli na put oko svijeta

Dulist

ANTE EREŠ Liječio je Tita i igrače Bayerna. Tek mu je 81. i radit će dok ga služe glava i ruke

Maria Prkut

KOMADIĆ RAJA ZA KOLEKCIONARE Na lapadskom buvljaku ‘okitite se’ medaljama i ordenima

Leona Rašica