Natrag
21.2.2019 03:39

facebook

twitter

google

rss

dulist

Sedamnaest udruga kod Davorka Obuljena

3.12.2013 @ 14:28 Ana Prohaska Zanimljivosti
2;2

Podijelite:

Predstavnici udruga koje na području Županije skrbe o osobama s invaliditetom danas su posjetili zamjenika župana  Davorka Obuljena i pročelnicu za međugeneracijsku solidarnost, branitelje i obitelj Nina Skurić povodom Međunarodnog dana osoba s invaliditetom.

Tom su prilikom predstavnici sedamnaest udruga iskazali zadovoljstvo razumijevanjem i potporom od strane Županije. Također, upoznali su zamjenika Obuljena i pročelnicu Skurić s problemima s kojima se suočavaju, kao i s planovima za budućnost. Zahvalili su Dubrovačko-neretvanskoj županiji na naporima koje ulaže u poboljšanje položaja osoba s invaliditetom, kao i na prigodnoj donaciji koja im je uručena povodom Međunarodnog dana osoba s invaliditetom.

Zamjenik Obuljen naglasio je važnost socijalne integracije osoba s invaliditetom te istaknuo kako će Dubrovačko-neretvanska županija, svjesna problema s kojima se osobe s inavaliditetom suočavaju, u okviru vlastitih mogućnosti i dalje potpomagati sve napore udruga za socijalnom integracijom njihovih članova, kao i njihovog zapošljavanja.
 

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana