Zanimljivosti

Sedamnaest udruga kod Davorka Obuljena

Sedamnaest udruga kod Davorka Obuljena

Predstavnici udruga koje na području Županije skrbe o osobama s invaliditetom danas su posjetili zamjenika župana  Davorka Obuljena i pročelnicu za međugeneracijsku solidarnost, branitelje i obitelj Nina Skurić povodom Međunarodnog dana osoba s invaliditetom.

Tom su prilikom predstavnici sedamnaest udruga iskazali zadovoljstvo razumijevanjem i potporom od strane Županije. Također, upoznali su zamjenika Obuljena i pročelnicu Skurić s problemima s kojima se suočavaju, kao i s planovima za budućnost. Zahvalili su Dubrovačko-neretvanskoj županiji na naporima koje ulaže u poboljšanje položaja osoba s invaliditetom, kao i na prigodnoj donaciji koja im je uručena povodom Međunarodnog dana osoba s invaliditetom.

Zamjenik Obuljen naglasio je važnost socijalne integracije osoba s invaliditetom te istaknuo kako će Dubrovačko-neretvanska županija, svjesna problema s kojima se osobe s inavaliditetom suočavaju, u okviru vlastitih mogućnosti i dalje potpomagati sve napore udruga za socijalnom integracijom njihovih članova, kao i njihovog zapošljavanja.
 

Pročitajte još

PREKRASNA TRADICIJA Balanje u Konavlima

Dulist

PLAVO DOGAĐANJE Niz prezentacija o problemu otpada u moru, demonstriran i robotski sustav

Dulist

NA DANAŠNJI DAN 1922. U Pragu umro Vlaho Bukovac

Dulist