Zanimljivosti

Sedam najboljih radova mladih ekologa

Projekt Eko Omblića i Eko Centra Zeleno Sunce pod imenom Ekološka edukacija djece i mladih iznio je najbolje ovogodišnje likovno kreativne radove.

Na devetom po redu natječaj na temu "Volim Jadransko more i njegovu floru i faunu", među 72 uratka djece i mladih, izabrano je sedam najboljih likovno – kreativnih radova pristiglih iz cijele Hrvatske.
Žiriju nije bilo lako izabrati najbolje, jer su svi radovi bilo toliko lijepi i kreativni ali su ipak na kraju izabrali:

"Najrad" – Nikol Vodopić –Mokošica

Predškolska grupa:
1.Lovro Butigan
2.Marta Kralj
3.Iginia Ana Vojvoda

Školska grupa :

1.Karolina Barbarić, Mokošica
2.Ante Jović, Mokošica
3.Marija Fišer, Mokošica

– Čestitamo nagrađenima, koje će dobiti prigodne nagrade kao i svima koji su sudjelovali u našem 9.likovno-kreativnom  natječaju "Volim Jadransko more i njegovu floru i faunu". Posebno zahavljujemo OŠ Juraj Šišgorić, Šibenik, Dubrovačkim knjižnicama – ogranak Mokošica i Dječjem vrtiću Gruž koji su s ljubavlju  animirali djecu i sudjelovali na našem 9. Likovno –kreativnom Natječaju – poručuju iz Eko Omblića.
 

Pročitajte još

Predsjednica nije ostala na Thompsonu, u društvu premijera uživa na koncertu klape Intrade

Dulist

Franković ‘opalio selfie’ s Thompsonom prije koncerta na Stradunu

Dulist

UZ DAN BRANITELJA 3D mapping ratnog razaranja Festivalske palače

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija