Natrag
22.2.2019 01:08

facebook

twitter

google

rss

dulist

Sedam najboljih radova mladih ekologa

13.3.2013 @ 10:19 Mia Njavro Zanimljivosti

Podijelite:

Projekt Eko Omblića i Eko Centra Zeleno Sunce pod imenom Ekološka edukacija djece i mladih iznio je najbolje ovogodišnje likovno kreativne radove.

Na devetom po redu natječaj na temu "Volim Jadransko more i njegovu floru i faunu", među 72 uratka djece i mladih, izabrano je sedam najboljih likovno – kreativnih radova pristiglih iz cijele Hrvatske.
Žiriju nije bilo lako izabrati najbolje, jer su svi radovi bilo toliko lijepi i kreativni ali su ipak na kraju izabrali:

"Najrad" – Nikol Vodopić –Mokošica

Predškolska grupa:
1.Lovro Butigan
2.Marta Kralj
3.Iginia Ana Vojvoda

Školska grupa :

1.Karolina Barbarić, Mokošica
2.Ante Jović, Mokošica
3.Marija Fišer, Mokošica

– Čestitamo nagrađenima, koje će dobiti prigodne nagrade kao i svima koji su sudjelovali u našem 9.likovno-kreativnom  natječaju "Volim Jadransko more i njegovu floru i faunu". Posebno zahavljujemo OŠ Juraj Šišgorić, Šibenik, Dubrovačkim knjižnicama – ogranak Mokošica i Dječjem vrtiću Gruž koji su s ljubavlju  animirali djecu i sudjelovali na našem 9. Likovno –kreativnom Natječaju – poručuju iz Eko Omblića.
 

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana