Politika

SDP-ovci u punom sastavu u Pentagonu

SDP-ovci u punom sastavu u Pentagonu

Već od 15 sati i 30 minuta SDP-ovci su počeli pristizati u zgradu Pentagona gdje se na trećem katu nalaze njihove stranačke prostorije.

Naime, danas za 16 sati zakazana sjednica Gradskog odbora SDP-a na kojem bi se trebalo raspravljati o smjeni ravnatelja Šiše i Maračića budući da se s odlukom Gradskog vijeća ne slaže veći dio članova gradske organizacije. Kako navode neki od članova SDP-a postojala je odluka gradske organizacije da vijećnici podrže prijedloge Upravnih vijeća kulturnih ustanova Umjetničke galerije i Dubrovačkog simfonijskog orkestra. Predsjednica Muratti, za duList je komentirala kako takva odluka ne postoji, te je postupila suprotno stavu članova.

Svakako se očekuje zanimljiva rasprava koja će zasigurno biti u svjetlu današnjeg glavnog događaja dana – presude gradonačelniku Andru Vlahušiću i koalicijskom partneru Peru Vićanu. Dio SDP-ovaca vjeruje kako im na ruku ide i izjava sutkinje Marije Majić koja je u obrazloženju ustvrdila kako je Vićan ucjenjivao koaliciju sa svoja tri glasa u Gradskom vijeću.

Što se događalo na sjednici Gradskog odbora čitajte nakon 17 sati.

Pročitajte još

Mato Pavličević nosi listu Republike u 10. izbornoj jedinici!

Dulist

CENTAR OBJAVIO KANDIDATE Viktorija Knežević sedma na listi koalicije ‘Rijeke pravde’

Dulist

SDP objavio liste za Sabor, Anita Bonačić Obradović na zadnjem mjestu

Dulist