Natrag
17.2.2019 06:50

facebook

twitter

google

rss

dulist

SDP-ovci traže hitan sastanak Gradskog odbora

13.12.2012 @ 13:12 Andrea Falkoni Račić Politika

Podijelite:

Dio članova Gradskog odbora SDP-a od predsjednice Olge Muratti traži hitno sazivanje sjednice ovog tijela stranke.

Razlozi su javnosti već poznati – nezavidan položaj u kojem se dubrovački SDP našao u svjetlu događaja oko imenovanja ravnatelja Dubrovačkog simfonijskog orkestra i Umjetničke galerije Dubrovnik.

Na tu je temu dio SDP-ovaca još ove srijede održao konferenciju za novinare, gdje je istaknuto kako će se o svemu razgovarati kako na gradskom odboru tako i na drugim tijelima stranke.

A ravnatelji DSO-a i UGD-a, Damir Milat i Vesna Delić Gozze, izabrani su na te funkcije suprotno mišljenju i preporuci upravnih vijeća tih ustanova.

Ukoliko Olga Muratti odbije ovakav prijedlog, sukladno Statutu SDP-a članovi gradskog odbora mogu sjednicu, doznajemo, sazvati i na drugi način, prikupljanje potpisa.

Bit će zanimljivo vidjeti kakvo će se rješenje iznaći na gradskom odboru, i slijedi li smjena Olge Muratti?

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana