Natrag
17.2.2019 06:58

facebook

twitter

google

rss

dulist

SDP-ovci napustili Skupštinu

1.3.2013 @ 13:20 Baldo Marunčić Politika

Podijelite:

Točka dnevnog reda koja je najdulje potrajala je izvješće župana o radu za drugo polugodište 2012. godine.

Župan Dobroslavić istaknuo je kako je županija funkcionirala dobro i kvalitetno, najavivši kako će se Strategija razvoja turizma naći pred vijećnicima na posljednjoj sjednici u ovom mandatu. Vijećnik Marelić iz SDP-a istaknuo je kako vijećnici SDP-a neće prihvatiti izvješće o radu župana, zbog čega „namjerno nisu došli na odbor“.

–   Stategija razvoja turizma će smanjiti broj ležajeva za oko 1000 u Korčuli. To nije korektno.Uopće ne navodite reviziju stanja u bolnici. Župan je više u Briselu nego u našoj županiji zato ni ne zna što se radi na Pelješkoj cesti-poručio je Marelić.

Kristina Ćurčija zatražila je da se sva vijećnička pitanja  objave na stranicama Županije, na što joj je župan Dobroslavićodgovorio kako to nije moguće jer su politička pitanja te da ih objavi na svom Facebook profilu, na što su vijećnici SDP-a napustili vijećnicu.

Na kraju rasprave izvješće župana je pak prihvaćeno.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana