Natrag
18.3.2019 17:10

facebook

twitter

google

rss

dulist

SDP-ovci drže jezik za zubima, i Šalja suzdržan

3.2.2012 @ 20:23 Andrea Falkoni Račić Politika

Podijelite:

SDP-ovci su održali danas sastanak s glavnim tajnikom Igorom Dragovanom.

O tome što se događalo na internom stranačkom sastanu pokušali smo doznati od predsjednice dubrovačkog SDP-a Olge Muratti. No, nedostupna je. Jedini spreman za pričati o sastanku bio je zamjenik dubrovačkog gradnačelnika Niko Šalja. Prema njegovim riječima, sastanaka šireg odbora SDP-a s Igorom Dragovanom, protekao je u mirnom tonu i kvalitetnoj raspravi, a na njemu je doneseno nekoliko zaključaka:

– Težimo pobjedi na sljedećim lokalnim izborima, ali i dodatnom jedinstvu stranke – istaknuo je Niko Šalja. Također je dodao kako nije bilo riječi o mogućem kandidatu SDP-a na idućim lokalnim izborima:

– Na ljeto ili jesen dogovarat će se moguće koalicije ili kandidat za gradonačelnika – naglasio je Šalja. Na pitanje je li glavni tajnik Dragovan zadovoljan aktualnim odnosima u dubrovačkoj vladajućoj koalciji odgovorio je:

– Naravno, bilo je riječi o dobrim i lošim stranama koalicije, ali generalno ovo što sam vam rekao glavni su zaključci današnjeg sastanka – bio je kratak Šalja.

Sudeći prema njegovom diplomatskom odgovoru, i ne odgovaranju Olge Muratti na naše pozive, vjerovatno je i  dogovoreno da dubrovački SDP-ovci drže "jezik za zubima", što u mnogim slučajevima nije bio slučaj. 

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana