Natrag
19.4.2019 20:33

facebook

twitter

google

rss

dulist

SDP-ovi DIREKTORI Pobjeći ili ne pobjeći

4.4.2014 @ 16:50 Nikša Miletić Grad

Podijelite:

Nakon što je Mladen Gojun na unutarstranačkim izborima preuzeo vodstvo SDP-a, jedna od njegovih prvih odluka bila je ona kojom se od članova stranke koji su u nadzornim odborima, školskim odborima i upravnim vijećima gradskih tvrtki i ustanova traži ostavka na ta mjesta.


Otpor takvom zahtjevu bio je žestok, a nakon što je Iblerov trg, odnosno Statutarna komisija SDP-a amenovala njegovu odluku, krenula je prava lavina. Naime, dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić uputio je jasnu poruku SDP-u ukoliko njihovih osam članova moraju odstupiti iz raznih vijeća i odbora, takva pravila moraju se primjenjivati i na direktore koji su na ta mjesta došli iz kvote SDP-a. Riječ je o Božidaru Memedu iz Luke Dubrovnik, Juri Dumančiću, direktoru hotela Gruž, te Andrei Novaković, direktorici DURA-e.

Što su nam na sve ovo rekli SDP-ovi direktori, ali i predsjednik SDP-a Mladen Gojun pročitajte u tiskanom izdanju DuLista

Komentari

O autoru: Nikša Miletić

Magistar sam komunikologije, po prirodi idealist, u stvarnosti cinik sa rozim naočalama. Smatram kako je biti u mogućnosti ispraviti ili ukazati na nepravdu vjerojatno najveća legalna i legitimna moć koju pojedinac može imati.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana