Natrag
21.2.2019 21:10

facebook

twitter

google

rss

dulist

SDP Ćurčija Jovanović nabila kutiju na glavu!

14.12.2013 @ 9:11 Nikša Miletić Aktualno

Podijelite:

Nakon što je završila županijska izborna konvencija, u hotelu Lero se odigrala prva drama.

Naime, nakon što je dobar dio članova SDP-a otišao s konvencije, uključujući i predsjednika županijske organizacije Davora Penića između stručne suradnice SDP-a Kore Jovanović i Kristine Ćurčije odigrala se prava drama. Kako neslužbeno doznajemo iz redova te stranke, Ćurčija je nezadovoljna činjenicom da nisu izabrani Igor Jurišić i Tomislav Brnas kao potpredsjednici ŽO, već Boris Šuvak i Tonko Gugić, nasilno htjela opet prebrojavati glasove. Nakon što joj je Jovanović usprotivila rekavši kako se listići moraju odnijeti u središte stranke, Ćurčija ih je u napadu bijesa porazbacala po podu.

Kora Jovanović ih je krenula kupiti, nakon čega joj je, vjerovali ili ne, Ćurčija navodno nabila glasačku kutiju na glavu.
Treba napomenuti kako je ovakav sramotni i djetinjasti postupak rezultat činjenice da nisu izabrani kandidati bivše predsjednice SDP-a Olge Muratti, koja je nakon raspuštanja gradskog odbora izašla iz stranke.

Koliko je njezin utjecaj prisutan u SDP-u potvrđuju i riječi koje su u jednom trenutku upućene s govornice kako 'Tetka nije više tu, ali njezin duh itekako jest'.

Komentar ove situacije tražili smo i od predsjednika ŽO Davora Penića koji nam je odgovorio kako o tome nema nikakvih saznanja.
 

Komentari

O autoru: Nikša Miletić

Magistar sam komunikologije, po prirodi idealist, u stvarnosti cinik sa rozim naočalama. Smatram kako je biti u mogućnosti ispraviti ili ukazati na nepravdu vjerojatno najveća legalna i legitimna moć koju pojedinac može imati.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana