Aktualno

SDP Ćurčija Jovanović nabila kutiju na glavu!

SDP Ćurčija Jovanović nabila kutiju na glavu!

Nakon što je završila županijska izborna konvencija, u hotelu Lero se odigrala prva drama.

Naime, nakon što je dobar dio članova SDP-a otišao s konvencije, uključujući i predsjednika županijske organizacije Davora Penića između stručne suradnice SDP-a Kore Jovanović i Kristine Ćurčije odigrala se prava drama. Kako neslužbeno doznajemo iz redova te stranke, Ćurčija je nezadovoljna činjenicom da nisu izabrani Igor Jurišić i Tomislav Brnas kao potpredsjednici ŽO, već Boris Šuvak i Tonko Gugić, nasilno htjela opet prebrojavati glasove. Nakon što joj je Jovanović usprotivila rekavši kako se listići moraju odnijeti u središte stranke, Ćurčija ih je u napadu bijesa porazbacala po podu.

Kora Jovanović ih je krenula kupiti, nakon čega joj je, vjerovali ili ne, Ćurčija navodno nabila glasačku kutiju na glavu.
Treba napomenuti kako je ovakav sramotni i djetinjasti postupak rezultat činjenice da nisu izabrani kandidati bivše predsjednice SDP-a Olge Muratti, koja je nakon raspuštanja gradskog odbora izašla iz stranke.

Koliko je njezin utjecaj prisutan u SDP-u potvrđuju i riječi koje su u jednom trenutku upućene s govornice kako 'Tetka nije više tu, ali njezin duh itekako jest'.

Komentar ove situacije tražili smo i od predsjednika ŽO Davora Penića koji nam je odgovorio kako o tome nema nikakvih saznanja.
 

Pročitajte još

OD SRIJEDE NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist

[FOTO] Župa Presvetog Spasitelja u Mokošici bogatija za četiri ministranta

Dulist

[FOTO/VIDEO] KAKAV UŽAS NA LAPADSKOJ OBALI Marina Frapa poplutala u fekalijama

Dulist