Aktualno

Schmetterling stiže u Dubrovnik

Schmetterling stiže u Dubrovnik

Godišnji kongres njemačke udruge putničkih agencija Schmetterling pod sloganom „Prodajna mreža živi“ održat će se od 3. do 5. svibnja 2013. godine u Dubrovniku.

Na godišnjem kongresu koji je održan prošle godine na turskoj rivijeri sudjelovalo je 300 sudionika, a u Dubrovniku se očekuje njih 380. Kongres je zamišljen kao mjesto razmjene iskustava i stvaranja novih kontakata partnera i djelatnika Schmetterlinga, a sudionici će prisustvovati zanimljivom programu s mnoštvom radionica obrazovnog tipa, na kojima će biti riječ o suvremenim trendovima u turizmu, menadžmentu i marketingu turističkih destinacija.

Sudionici kongresa bit će smješteni u hotelu RIXOS Libertas, a za dolazak sudionika kongresa, Schmetterling je rezervirao čak tri charter aviona, a program nudi i mogućnost produžetka boravka u cilju što boljeg upoznavanja Dubrovnika i okolice.

Prvog dana održavanja kongresa, 3. svibnja direktor Predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Frankfurtu, Mato Radić održat će prezentaciju o hrvatskom turizmu, a obzirom da se kongres održava u Dubrovniku sudionicima će biti predstavljena i turistička ponuda Dubrovačko-neretvanske županije i grada Dubrovnika. 
 
Udruga Schmetterling najveća je nezavisna udruga turističkog prometa u Njemačkoj. Schmetterlingu pripadaju i najveće nezavisne međunarodne udruge turoperatora, s više od 3.500 turističkih ureda u Europi, kao i grana tehnologije s prvim potpunim paketom usluga tehnologije za putničke urede u Europi. Ovo obiteljsko poduzeće osnovao je 1970. godine Willi Müller, zapošljava preko 450 djelatnika, a godišnji proračun iznosi 1,6 milijardi eura.

Pročitajte još

Studentska ‘PEP konferencija’ ovog četvrtka i petka na Kampusu

Dulist

OD SRIJEDE NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist

[FOTO] Župa Presvetog Spasitelja u Mokošici bogatija za četiri ministranta

Dulist