Natrag
23.2.2019 06:33

facebook

twitter

google

rss

dulist

Schmetterling stiže u Dubrovnik

30.4.2013 @ 15:53 Baldo Marunčić Aktualno

Podijelite:

Godišnji kongres njemačke udruge putničkih agencija Schmetterling pod sloganom „Prodajna mreža živi“ održat će se od 3. do 5. svibnja 2013. godine u Dubrovniku.

Na godišnjem kongresu koji je održan prošle godine na turskoj rivijeri sudjelovalo je 300 sudionika, a u Dubrovniku se očekuje njih 380. Kongres je zamišljen kao mjesto razmjene iskustava i stvaranja novih kontakata partnera i djelatnika Schmetterlinga, a sudionici će prisustvovati zanimljivom programu s mnoštvom radionica obrazovnog tipa, na kojima će biti riječ o suvremenim trendovima u turizmu, menadžmentu i marketingu turističkih destinacija.

Sudionici kongresa bit će smješteni u hotelu RIXOS Libertas, a za dolazak sudionika kongresa, Schmetterling je rezervirao čak tri charter aviona, a program nudi i mogućnost produžetka boravka u cilju što boljeg upoznavanja Dubrovnika i okolice.

Prvog dana održavanja kongresa, 3. svibnja direktor Predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Frankfurtu, Mato Radić održat će prezentaciju o hrvatskom turizmu, a obzirom da se kongres održava u Dubrovniku sudionicima će biti predstavljena i turistička ponuda Dubrovačko-neretvanske županije i grada Dubrovnika. 
 
Udruga Schmetterling najveća je nezavisna udruga turističkog prometa u Njemačkoj. Schmetterlingu pripadaju i najveće nezavisne međunarodne udruge turoperatora, s više od 3.500 turističkih ureda u Europi, kao i grana tehnologije s prvim potpunim paketom usluga tehnologije za putničke urede u Europi. Ovo obiteljsko poduzeće osnovao je 1970. godine Willi Müller, zapošljava preko 450 djelatnika, a godišnji proračun iznosi 1,6 milijardi eura.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana