DuList IN

Saznajte što sve stoji iza poznate izreke ‘lako je njemu, on je pomorac’

Društvo dubrovačkih pisaca i Dubrovačke knjižnice Dubrovnik organiziraju predstavljanje zbirke priča autora Đurice Štake ‘’Lako je vama pomorcima – Priče iz kanižele’’ koje će se održati u ponedjeljak 1. travnja u Čitaonici Narodne knjižnice Grad s početkom u 19 sati. Uz autora, knjigu će predstaviti ispred izdavača Boris Njavro, te neki od autorovih kolega s brodova.

Dubrovčanin Đurica Štaka dugogodišnji je pomorac i kapetan na raznim brodovima,  a svojom zbirkom kratkih priča koja sadrži anegdote iz života pomoraca, sjećanja na dane srednje škole, fakulteta, kadeture i pomorstva, podijelit će s dubrovačkom publikom što sve stoji iza one poznate izreke ‘’lako je njemu, on je pomorac’’.

U knjizi su svoje mjesto našli i znani likova iz Grada s kojima je Štaka plovio kao i zgode i avanture cijele generacije dubrovačkih pomoraca.

Knjigu ‘’Lako je vama pomorcima’’ objavilo je Društvo dubrovačkih pisaca, a sav prihod namijenjen je Udruzi Dva skalina.

Pročitajte još

MODERNI IDENTITET Cambi ima novo lice, ali od klapskog duha ne odustaje

Maria Prkut

LJETO U DVOJE Kramarić s djevojkom uživa na Korčuli

Dulist

[FOTOGALERIJA] Ljetni šušur vratio se u Grad

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija