Aktualno

Sastanak župana sa zastupnicima u EP-u

Sastanak župana sa zastupnicima u EP-u

U Predstavništvu Dubrovačko-neretvanske županije u Bruxellesu u srijedu navečer održan je sastanak župana Nikole Dobroslavića s hrvatskim zastupnicima u Europskom parlamentu.

U pozdravnom govoru župan Dobroslavić istaknuo je kako je DNŽ otvaranjem Ureda 2010. godine htjela biti bliže središtu političke Europe i na izvoru informacija.

– Ured pomaže u organizaciji prezentacija; studijskih grupa, izaslanstava. Također, uz pomoć Ureda DUNEA dolazi do informacija o pojedinim fondovima – kazao je župan.

U ime Europarlamentaraca Dubravka Šuica izrazila je zadovoljstvo što je Dubrovnik i jug Hrvatske i na ovakav način integriran u EU.
Na sastanku su sudjelovali Europarlamentarci Zdravka Bušić, Ivana Maletić, Dubravka Šuica, Andrej Plenković, Marino Baldini, Nikola Vuljanić i Oleg Valjalo, župani dubrovačko-neretvanski Nikola Dobroslavić i brodskoposavski Danijel Marušić, direktorica razvojne agencije DUNEA Melanija Milić, Helena Kangjera, voditeljica Odjela za ruralni razvoj, poljoprivredu i zaštitu okoliša, te predstavnik ureda DNŽ u Bruxellesu Hrvoje Butigan.
 

Pročitajte još

Bačić o izbornom danu: Nepotrebno, iracionalno, izgubit ćemo 300 milijuna eura

Dulist

PUŠAČI POZOR Još jedna kompanija povisuje cijene cigareta

Dulist

NORDIJSKO HODANJE I PJEŠAČENJE U KONAVLIMA Organizirane 3 rute, za svakoga ponešto

Dulist