Natrag
22.2.2019 01:12

facebook

twitter

google

rss

dulist

Sastanak župana i Zdravka Obradovića

31.7.2013 @ 14:52 Mia Njavro Zanimljivosti

Podijelite:

Predsjednik Zajednice kulturno-umjetničkih udruga naše županije Zdravko Obradović susreo se sa župoanom Nikolom Dobroslavićem, njegovom zamjenicom Marijom Vučković, te pročelnicom za obrazovanje, kulturu i sport Marijetom Hladilo.

Tema sastanka bili su rad i planovi Zajednice. Tom je prilikom župan Dobroslavić pohvalio vodstvo i djelovanje Zajednice  te istaknuo važnost amaterskih društava, osobito oko očuvanja tradicije i baštine.

Zajednica kulturno-umjetničkih udruga DNŽ osnovana je 1999. godine, a  okuplja preko šest tisuća   amatera uključenih  u folklorne, plesne i kazališne ansamble, pjevačke zborove i male vokalne sastave te puhačke i tamburaške orkestre.

Zajednicu, čiji su članovi i likovne, kao i književne skupine te pojedinci financira isključivo Dubrovačko-neretvanska županija.

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana