Natrag
23.2.2019 12:49

facebook

twitter

google

rss

dulist

Sastanak s čelnicima Zajednice tehničke kulture

22.11.2013 @ 17:19 Ana Prohaska Aktualno

Podijelite:

Župan Nikola Dobroslavić i pročelnica za društvene djelatnosti, kulturu i sport Marijeta Hladilo na radnom su sastanku s predsjednikom i tajnikom Zajednice tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije Kristijanom Pavićem i Jurom Lučićem razgovarali o financiranju i Zajednice u 2014. godini.

Pavić i Lučić su predstavili prijedlog programa za iduću godinu u kojoj će nastaviti s financiranjem udruga koje se bave zrakoplovstvom, djelatnostima foto-tehnike, kino-video djelatnostima, informatičkim djelatnosti, radio amaterizmom, ronilačkim djelatnostima i zaštitom podmorja, jedriličarstvom, astronomijom i inovatorskim djelatnostima.
 
Zajednica će biti domaćin međunarodnog natjecanja iz robotike  „RoboCup Dubrovnik Open 2014.“, a trenutačno se uz potporu Zajednice i u organizaciji Informatičkog kluba Futura Dubrovnik i Odjela za elektrotehniku i računarstvo Sveučilišta u Dubrovniku održavaju besplatne radionice programiranja za učenike osnovnih i srednjih škola.
 
Župan je pohvalio rad udruge te je dodao kako će Županija i u 2014. godini za rad Zajednice izdvojiti 230 tisuća kuna.

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana