Natrag
25.4.2019 02:08

facebook

twitter

google

rss

dulist

SASTANAK PRED SEZONU Franković najavio pojačane kontrole komunalnih redara

8.4.2019 @ 18:44 Dulist Grad
3;3

Podijelite:

Gradonačelnik Mato Franković na sastanku s predstavnicima gradskih kotareva i mjesnih odbora, na kojem su bili i pročelnici gradskih upravnih odjela te direktori gradskih poduzeća, kao i ostale gradske službe, izvijestio je ukratko o pripremama za nadolazeću turističku sezonu.

Ovom je prigodom i najavio kako će zbog održavanja najvećeg diplomatskog događaja u povijesti Republike Hrvatske, sastanka šefova vlada ‘Kina+16’, na zahtjev Ministarstva unutarnjih poslova RH, biti potrebno provesti mjere osiguranja te zamolio građane za strpljenje za vrijeme odvijanja ovog susreta, od 10. do 12. travnja.

Predstavnici gradskih kotareva i mjesnih odbora iznijeli su problematiku s terena i odmah dobili od gradonačelnika ili nadležnih pročelnika i direktora odgovore na pitanja. Tako je rečeno kako će se uvesti svojevrsni ‘dežurni telefon’ za što bolju dostupnost komunalnih redara i bržu intervenciju na terenu. Gradonačelnik Mato Franković najavio je pojačane kontrole komunalnih redara ovo ljeto, posebno na Elafitima, s naglaskom na Lopud, kako bi se postigao red na javnim površinama. Ujedno je za Šipan potvrđeno kako će se produžiti rad vrtića u sezoni, na traženje mještana.

Na kraju je zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić održala prezentaciju mjera projekta ‘Poštujmo Grad’ te je predstavljen i novi plakat koji će turiste upozoravati na mjere za neprilično ponašanje.

Grad će i ove godine podržati organizaciju mjesnih ljetnih večeri, a za potporu je potrebno javiti se nadležnom Upravnom odjelu za turizam.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana