Sport

‘SARAČ’ PRED KOZALU ‘Ako odgovorimo na njihovu trku, imamo šanse’

'SARAČ' PRED KOZALU 'Ako odgovorimo na njihovu trku, imamo šanse'

Kozala je izvanredna, ali mlada ekipa, što im je možda jedina mana. To je skupina klinaca koja je bila kadetski prvak države. Brzi su, agresivni, borbeni i bit će jako teško, jer nisu ekipa koja nam odgovara -istaknuo je trener RKHM Dubrovnika Zlatko Saračević u najavi susreta 4. kola Prve B HRL protiv riječke Kozale, koja se u Gospinom polju igra u nedjelju u 16 sati.

-Nakon poraza u prvom kolu malo su se konsolidirali, sve digli na višu razinu, a sportski direktor Alvaro Načinović se ‘spustio’ na klupu. U zadnjem kolu su favorita lige Rudara iz Labina razbili sa 27:20 u fenomenalnoj utakmici. Izuzetno brzo trče i ako im odgovorimo u toj trci imamo šanse – dodao je Saračević.

Saračević je istaknuo kako je stanje s redovnim treninzima nešto bolje, ali se požalio na probleme u momčadi, prije svega na medicinsko stanje Anesa Avdića, koji s ozlijeđenim koljenom igra na 50 posto.
-Osim Avdića, neće biti ni Bušlje, koji je na službenom putu, a poseban problem je što dan prije utakmice nemamo slobodan termin za trening. A plivat ne možemo… – rekao je Saračević.

-Mi smo tu da odradimo što nam trener kaže. U prva tri kola smo bez poraza, iako sam ja realno očekivao jedan poraz. Ugodno sam iznenađen. Nemamo neko veliko znanje i iskustvo, ali svi se trude na treninzima. Ovaj tjedan radili smo na trci. Pokušat ćemo im odgovoriti. Nadamo se pozitivnom rezultatu pred domaćom publikom, koja nam je osmi igrač -izjavio je rukometaš RKHM Dubrovnika Teo Putica, inače sa sedam pogodaka najbolji strijelac kluba u meču protiv Biograda u prošlom kolu.

 

Pročitajte još

Jugaši u finalu Prvenstva Hrvatske!

Dulist

OSMI DU MOTION Za vikend je grad u pokretu, stižu trkači iz 50 zemalja svijeta

Dulist

‘Pituri’ nastupaju u završnici Kupa Hrvatske

Dulist