Grad

Sanitat u subotu nastavlja sa suzbijanjem komaraca

Komarac

Iz Sanitata Dubrovnik obavještavaju građane da će se u subotu, 6. srpnja od 1 sat po noći na području Osojnika, Stare Mokošice, Mirinova, Lozice, Vrbice, Štikovice te Velikog i Malog Zatona nastaviti s adulticidnim tretmanima suzbijanja komaraca. Adulticidno suzbijanje komaraca provodit će se sa zemlje, primjenom uređaja za hladno ULV zamagljivanje te s vozila u pokretu.

Građani se mole da se ne zadržavaju bez prijeke potrebe na otvorenome na područjima provedbe u vrijeme suzbijanja. Pčelari se pak mole da zaštite pčele za vrijeme trajanja zaprašivanja.
Za suzbijanje će se koristiti insekticid propisno registriran i dopušten za tu namjenu, rješenjem Ministarstva zdravlja za primjenu u Republici Hrvatskoj.

U slučaju nepovoljnih vremenskih prilika tijekom planiranog vremena provedbe, tretmani će se odgoditi, a o svakoj promjeni pravovremeno ćemo obavijestiti javnost.

Pročitajte još

Grad osigurao stan za djecu Doma Maslina

Dulist

OPARA I FRANKOVIĆ Nećemo dozvoliti da ovakav zakon nastavi smanjivati kvalitetu života

Dulist

Dogovoreni bolji radni uvjeti za djelatnike Libertasa

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija