Grad

SANITAT POZIVA GRAĐANE Udomite životinje sa Žarkovice!

Sanitat Dubrovnik uputio je javni poziv za udomljavanje pasa iz neregistriranog azila za napuštene životinje na Žarkovici.

– Pozivaju se udomitelji koji su voljni udomiti pse iz neregistriranog azila za napuštene životinje na Žarkovici da se nakon sklapanja ugovora o udomljenju s Društvom za zaštitu životinja Dubrovnik jave u Društvo SANITAT DUBROVNIK d.o.o. na adresi Marka Marojice 5 u Dubrovniku, kako bi regulirali svoja prava na osiguravanje hrane i zdravstvene njege za psa.

Naime, udomljavanjem psa tijekom 2016. godine udomitelji ostvaruju pravo na osiguravanje: hrane za psa, ovisno o veličini psa i specifikaciji i deklaraciji proizvođača hrane, zdravstvene njege koja podrazumijeva cijepljenje protiv zaraznih bolesti i kastraciju, te putovnice za psa.

Osiguravanje hrane i zdravstvene njege za psa odnosi se na razdoblje od 12 (dvanaest) mjeseci, računajući od dana potpisa ugovora s udomiteljem – navodi se u pozivu Sanitata.

Sve detaljnije informacije o ovom programu možete naći na službenim stranicama Sanitata Dubrovnik.

Pročitajte još

Grad osigurao stan za djecu Doma Maslina

Dulist

OPARA I FRANKOVIĆ Nećemo dozvoliti da ovakav zakon nastavi smanjivati kvalitetu života

Dulist

Dogovoreni bolji radni uvjeti za djelatnike Libertasa

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija