Natrag
23.2.2019 14:07

facebook

twitter

google

rss

dulist

Sanitat pokrenuo ovrhu nad agencijama neplatišama

12.7.2013 @ 12:32 Baldo Marunčić Aktualno

Podijelite:

Sanitat je jutros pokrenuo ovrhu za svibanj prema tri turističke agencije koje nisu platile, odnosno koje su vratile račune za naplatu prolaska kroz zonu povijesne jezgre. Potvrdio je to jutros direktor Sanitata Niko Kapetanić.

– Ovrhe idu jutros, a računi za lipanj idu kroz koji dan – kazao je Kapetanić. Gradonačelnik Vlahušić dodao je kako su postojali problemi s autobusima, ali su oni u suradnji s prometnom policijom riješeni.

– Kako se kaže u narodu, više ni 'tica ne može ući da joj ne naplatimo. Zašto Dubrovčani, ako nemaju prihod, trebaju trpiti teror i gužve po prometnicama, ako to nije nužno. Naplaćuje se sve, od Ploča, Pila, Hiltona. Neki su se pravili pametni, tužili su Grad i Sanitat, ali smo mi sve uskladili s Agencijom za zaštitu tržišnog natjecanja i dobili smo pozivitno mišljenje, kao i od Ministarstva. Imamo i red i prihod, jedni udarcem dvije muhe. Od toga grad živi, od toga uređujemo tržnicu, ribarnicu i parkove po cijelom gradu – kazao je gradonačelnik.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana