Aktualno

Sanitat nastavlja sa zaprašivanjem komaraca, provjerite lokacije

Iz Sanitata su uputili obavijest o nastavku adulticidnih tretmana suzbijanja komaraca na području Grada Dubrovnika. Adulticidno suzbijanje komaraca provodit će se sa zemlje, primjenom uređaja za hladno ULV zamagljivanje te s vozila u pokretu. 9. srpnja od 1 sat u noći zamagljivanje će biti na području Orašca, Trstenoga, Brsečina i Dubravice.

-Molimo građane da se ne zadržavaju (bez prijeke potrebe) na otvorenome na područjima provedbe u vrijeme suzbijanja. Pčelare molimo da zaštite pčele za vrijeme trajanja zaprašivanja. Za suzbijanje će se koristiti insekticid propisno registriran i dopušten za tu namjenu, rješenjem Ministarstva zdravlja za primjenu u Republici Hrvatskoj. U slučaju nepovoljnih vremenskih prilika tijekom planiranog vremena provedbe, tretmani će se odgoditi, a o svakoj promjeni pravovremeno ćemo obavijestiti javnost – poručili su iz Sanitata Dubrovnik.

Pročitajte još

HUMANITARNI TORTA PARTY Zasladite se, zabavite i pritom učinite dobro djelo!

Dulist

Dubrovnik od 2020. direktnom aviolinijom povezan s glavnim gradom Litve

Dulist

‘NEVRIJEME JE BILO STRAŠNO’ Dubrovački kapetan o spašavanju 34 ribara iz oceana

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija