DuList IN

SANCHEZ U REVELINU Sad nam je jasno zašto je baš on vlasnik Grammyja!

SANCHEZ U REVELINU Sad nam je jasno zašto je baš on vlasnik Grammyja!

Roger Sanchez, jedan od najpoznatijih svjetskih house DJ-a i dobitnik Grammya nastupio je sinoć u Culture Clubu Revelin.

Autor megahita “Another Chance” (2001.) već je krajem 80-ih nastupao po svim bitnijim njujorškim klubovima, a početkom 90-ih dolazi u centar pažnje s prvim hitom “Luv Dancin”. Već tada je remiksirao pjesme mnogih poznatih glazbenika, a može se pohvaliti i uspjehom vlastitih albuma.

Svjetsku popularnost mu je osigurao hit Release Yourself 1996 godine. Pod istim imenom je u narednim godinama izdao nekoliko kompilacija, a tako se zove i njegova radijska emisija koju online redovito sluša petnaest milijuna slušatelja iz cijelog svijeta. 2007 radijski podcast je osvojio Best Podcast Award na prestižnom International Dance Music Awards (IDMA).

Bio je to početak vladavine Rogera Sancheza. Tijekom godina, u njegovim su se remixevima brojni poznati izvođači, a radio je i na soundtracku filma Blade. Prva mjesta na Billboardovoj ljestvici, Grammy za najbolji remiks godine za singl Hella Good grupe No Doubt i titula Best house DJ na Ibizi samo su neke od prestižnih nagrada koje je osvojio.

Pročitajte još

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist

JOŠ JEDAN HIT GRUPE SILENTE ‘Sve da ima neki način’ među top 10 singlova domaće liste

Dulist