Natrag
18.1.2019 21:09

facebook

twitter

google

rss

dulist

SANACIJA ULICA Evo gdje će se raditi na Pločama!

23.5.2018 @ 18:32 Dulist Grad
4;4

Podijelite:

Iz gradske uprave izvijestili su kako nastavljaju provoditi aktivnosti na unapređenju stanja komunalne infrastrukture i kako su nakon radnog obilaska gradskog kotara Ploče iza Grada određeni potrebni radovi za otklanjanje uočenih nedostataka i dinamika izvođenja.

-Do kraja svibnja Upravni odjel za promet sanirat će dio Ulice Bruna Bušića od spoja s Ulicom Dubrovačkog odreda pa istočno do okretišta, ukupne dužine zahvata oko 130 metara. Nakon sezone, odnosno po zatvaranju postojećeg gradilišta, sanirat će se i preostali dio ulice – ističu iz Grada Dubrovnika.

Djelatnici Odsjeka za održavanje objekata i uređenja komunalne infrastrukture, javnu rasvjetu i energetiku su, prije asfaltiranja kolnika, popravili kvar na podzemnim instalacijama javne rasvjete u duljini od 70 metara. Zbog višestrukog prekida podzemnog kabela stupovi javne rasvjete bili su povezani privremeno zračnim vodičem.

Planirana je i zamjena energetski neučinkovitih i zbog svjetlosnog onečišćenja neprihvatljivih svjetiljki novim svjetiljkama s LED tehnologijom, čime bi se za 27 svjetiljki prosječna godišnja potrošnja smanjila za čak 90 posto.

Osim ovih ulica, utvrđena je potreba popravka Pelješke i Grudske, koje su uvrštene u plan održavanja za posljednji kvartal 2018. godine. U ovim ulicama potrebno je popraviti skaline, a gdje je potrebno i rekonstruirati javnu rasvjetu.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana