Aktualno

SANACIJA POKOSA Na Orsuli ‘osvanuli’ semafori, vozači se pozivaju na oprez!

SANACIJA POKOSA Na Orsuli 'osvanuli' semafori, vozači se pozivaju na oprez!

Mnogi vozači ostali su iznenađeni vozeći se u popodnevnim satima dionicom državne ceste D-8, na predjelu vidikovca. Tamo su, naime, opet ‘osvanuli’ semafori. 

Takav scenarij mnoge je vozače, koji na društvenim mrežama pozivaju na oprez, podsjetio na prošlu zimu kada je zbog zatvorene Zagrebačke ulice semafor na Orsuli regulirao promet. Tek nakon apela i upozorenja javnosti, semafor je pomaknut budući da je bio postavljen usred bogena što je predstavljalo znatnu opasnost za sudionike u prometu.

-Opet je semafor stavljen u sred bogena kao prošle godine pa pripazite, policija kaže da to nije u njihovoj ovlasti, ali će bit kad se opet dogodi prometna – istaknuo je jedan vozač u Facebook grupi Radarska kontrola, Dubrovnik i okolica.

Budući da nikakva obavijest o postavljanju semafora nije upućena javnosti, infomaciju smo pronašli na stranicama Hrvatskog autkluba.

-Od 25. studenog od 17 sati do 28. studenog do 07 sati na Jadranskoj magistrali (DC8) na dionici Iznad Grada-Vidikovac Orsula vozit će se uz regulaciju prometa semaforima, zbog sanacije pokosa – obavijest je istaknuta na stranicama Hrvatskog autkluba.

Pročitajte još

NORDIJSKO HODANJE I PJEŠAČENJE U KONAVLIMA Organizirane 3 rute, za svakoga ponešto

Dulist

NA DANAŠNJI DAN 1895. Rođen slikar Ignjat Job

Dulist

CAVTATSKI UČENICI U KUĆI BUKOVAC Izrađivali uskršnje čestitke

Dulist