Natrag
23.4.2019 08:46

facebook

twitter

google

rss

dulist

SANACIJA MIKROASFALTA Koje ceste će se zatvoriti?

13.3.2014 @ 15:51 Dulist Grad

Podijelite:

Zbog izvođenja radova na sanaciji asfaltnog zastora na dijelovima kolnika u Gradu Dubrovniku i to na ulicama Žrtava s Dakse, Nikole Tesle, Od Sv. Mihajla, Pera Čingrije, Splitski put, Obala Stjepana Radića i Zagrebačka uvest će se privremena prometna signalizacija.

Radovi na sanaciji asfaltnog zastora u navedenim ulicama trajat će do nedjelje 16. ožujka. U vrijeme sanacije doći će do zatvaranja dijelova ulica Zagrebačka i Obala Stjepana Radića za promet svih vozila osim interventnih, i to u vremenu:

Od 1 sat do 5 sati na dan 14. ožujka dio Zagrebačke ulice od Javne garaže do ulice Iza Grada zatvoriti će se za promet svih vozila, osim interventnih. Za vrijeme privremene regulacije tijekom zatvaranja dijela Zagrebačke ulice, kao zaobilazna cesta za kretanje vozila do Pila koristit će se ulica Branitelja Dubrovnika.

Od 6 sati do 18 sati na dan 15. ožujka dio ulice Obala Stjepana Radića, od place u Gružu do Stanice Lapad zatvoriti će se za promet svih vozila, osim interventnih. Za vrijeme privremene regulacije tijekom zatvaranja dijela ulice Obala Stjepana Radića, kao zaobilazna cesta za kretanje vozila koristit će se ulica Andrije Hebranga.

Na navedenim lokacijama postavit će se privremena prometna signalizacija pa molimo sve sudionike u prometu da se prilagode privremenoj prometnoj regulaciji, kao i za razumijevanje i strpljenje u svim segmentima koje ovi radovi zahtjevaju.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana