Grad

Sanacija kolnika u ulici Petra Krešimira IV, iz Grada Dubrovnika savjetuju alternativne pravce

Šahtovi ulica Petra Krešimira IV

Upravni odjel Grada Dubrovnika za promet, stanogradnju i razvojne projekte obavještava građane kako će se tijekom četvrtka (20. travnja) i petka (21. travnja) na više lokacija u ulici Petra Krešimira IV izvoditi pripremni radovi na sanaciji oštećenog asfaltnog kolnika.

Pripremni radovi će se izvoditi u ranim jutarnjim satima, od 2 do 7 sati, a isti dan od 10 do 14 sati planirano je asfaltiranje prometnice.

Za vrijeme izvođenja radova, promet će se na navedenoj dionici odvijati otežano, stoga se mole svi sudionici u prometu, kao i građani za strpljenje te poštivanje privremene prometne signalizacije ili korištenje alternativnih prometnih pravaca.

Iz Upravnog odjela napominju i kako će sva vozila koja se budu nalaziti na navedenim pozicijama biti uklonjena kako bi se radovi mogli neometano izvoditi.

Pročitajte još

NAPREDUJU PUNOM PAROM Radovi u Ulici kardinala Stepinca gotovi do svibnja

Dulist

DULIST PRVI DONOSI Obnovljena crkva sv. Mihajla otvara se 17. ožujka

Leona Rašica

AVIZAVAMO PUK DUBROVAČKI! Udruga Nazbilj u ponedjeljak izvodi novi škerac

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija