GradKoronavirus u HrvatskojUrednički izbor

‘SAMO NAZOVITE I RUČAK DOLAZI’ Hvalevrijedna inicijativa restorana Orsan i udruge Sigurnost u prometu

'SAMO NAZOVITE I RUČAK DOLAZI' Hvalevrijedna inicijativa restorana Orsan i udruge Sigurnost u prometu

Pandemija koronavirusa potaknula je brojne naše sugrađane da se organiziraju kako bi pomogli onima najugroženijima. Jedna takva inicijativa je i ‘Ruka pomoći’ udruge Sigurnost u prometu Dubrovnik.

-Dragi prijatelji, dragi sugrađani, posebice Vi draga starija čeljadi, nemoćna i lošijeg zdravstvenog stanja drago nam je da vam možemo pomoći u ovim teškim trenucima! Jedna lijepa i topla gesta da vam donesemo ono najpotrebnije, hranu, kruh, higijenske potrepštine, lijekove nama oduzima tako malo vremena, a vama omogućuje da ne morate izlaziti iz svojih kućanstava, nepotrebno se izlagajući mogućoj zarazi koronavirusom istodobno poštujući odluku Nacionalnog stožera CZ!! Drago mi je da nas zovete – istaknuo je uvodno na Facebook stranici ove udruge njezin predsjednik Denis Pavela.

-Obavještavamo sve nemoćne, starije, bolesne, koji nemaju ama baš nikoga u kućanstvu, da nam se nesebično obratio gospar Luko Musladin, vlasnik restorana Orsan koji će svima takvima osigurati topli, gotovi obrok za ručak, koji ćemo dostaviti potom na Vaša vrata! Samo trebate nazvati 095 825 6294! Iako se uvede zabrana rada, dok restoran bude zatvoren, kuhinja će raditi za najpotrebnije do kada to bude trebalo. Hvala gosparu Luku koji svojim primjerom pokazuje ljubav jednih za druge! Samo nazovite i ručak dolazi!
#OstaniteDoma – poručio je Denis Pavela.

Facebook/Restaurant Orsan

Pročitajte još

Gradonačelnik primio državnog prvaka u parastolnom tenisu Franka Torića

Dulist

Počinje sanacija oštećenog asfalta na prometnicama, radit će se noću

Dulist

[FOTO/VIDEO] KAKAV UŽAS NA LAPADSKOJ OBALI Marina Frapa poplutala u fekalijama

Dulist