Natrag
25.5.2018 22:37

facebook

twitter

google

rss

dulist

Šalja: Vićan je gradonačelnik u sjeni

10.7.2012 @ 0:33 Andrea Falkoni Račić Politika

Podijelite:

Niko Šalja prekršio je još jednom zabranu gradonačelnika Andra Vlahušića o javnim nastupima i u Dnevniku 3 u utorak nešto iza ponoći izrazio nezadovoljstvo sa stanjem u dubrovačkoj koaliciji.

Šalja je demantirao navod Andra Vlahušića iz popratnog priloga kako želi biti u centru medijske pažnje te istaknuo kako već tri godine ukazuje na probleme i nepravilnosti unutar koalicije. Naveo je kako SDP ima mali i gotovo nikakav utjecaj u koaliciji, te istaknuo kako je koalicijski dogovor izigran čime je izostao utjecaj SDP-a.

Na pitanje novinara je li se za Pera Vićana može reći da je gradonačelnik u sjeni, Šalja odgovara:
– Njegov utjecaj na rad je prevelik. Sudjeluje u dosta odluka, i da mogu reći da je Vićan gradonačelnik u sjeni.

Šalja je priznao da o ovim problemima nije direktno razgovarao s premijerom Zoranom Milanovićem, već da je puno puta budući da poštuje hijerarhiju o ovim problemima u koaliciji, mada bezuspješno, govorio na Gradskom SDP-u. Uz to je izjavio kako SDP na sljedećim lokalnim izborima mora imati svoga kandidata, a koji bi mogao biti izabran i na temelju objektivnih anketa.

Za kraj, Šalja je odgovorio na pitanje novinara i o Pelješkom mostu. Istakao je kako je Pelješki most nužan za kopneno spajanje Dubrovika, Dubrovačko – neretvanske županije s ostatkom Hrvatske. Izjavio je da Pelješki most treba hitno revidirati, nakon čega bi se most trebao početi graditi.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana