Natrag
21.2.2019 02:50

facebook

twitter

google

rss

dulist

Šalja: Raskidamo sve tajne ugovore i koalicije

18.12.2012 @ 18:53 Baldo Marunčić Politika

Podijelite:

Od danas do lokalnih izbora odlučili smo samostalno nastupati u javnosti, čime raskidamo sve tajne ugovore, predizborne i postizborne koalicije – izjavio je za duList zamjenik gradonačelnika i SDP-ov kandidat za gradonačelnika Niko Šalja nakon današnjeg sastanka gradskog SDP-a.

Šalja je jasno naglasio kako se podrškom njemu i odabirom samostalnog puta zapravo zatvaraju vrata koaliciji s HNS-om, posebno nakon svih dosadašnjih, a posebno današnjih zbivanja.

– Ne očekujemo koaliciju s HNS-om. Naravno, vrata su svima otvorena za sve buduće razgovore, ali pod uvjetom da nemaju svog kandidata za gradonačelnika – izjavio je Šalja.

Dodao je kako je na sjednici bilo rasprave i o imenovanjima u kulturnim ustanovama (Umjetnička galerija i DSO), zbog čega je sastanak GO-a bio i iniciran, ali je i istaknuo:

– SDP je stranka u kojoj će uvijek biti različitih mišljenja, i bilo ih je i danas. To je snaga SDP-a – kazao je Šalja.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana