Natrag
22.2.2019 03:56

facebook

twitter

google

rss

dulist

Šalja: Ostavka još danas!

18.12.2012 @ 12:45 Andrea Falkoni Račić Afera Šipan

Podijelite:

Gradonačelnik bi još danas trebao podnijeti ostavku na sve funkcije kao moralni čin, bez obzira što će značiti žalbeni postupak – prvi je komentar Nika Šalje, zamjenika gradonačelnika i SDP-ovog kandidata za gradonačelnika.

– S ljudske strane gledajući i promatrajući ih kao građane iskreno mi je stvarno žao i ne želim da se ikome dogodi da bude na optuženičkoj klupi, a kamoli još i biti osuđen. Maksimalno ih razumijem i suosijećam s njima. Ali s druge strane, ovo je rezultat jednog sustavno lošeg načina rada i donošenja ad hoc odluka bez ikakvih konzultacija i razmišljanja. Jednostavno je posljedica toga moralo biti nešto ovako – kazao je Šalja.

Ne smatra da će ova presuda promjeniti političku situaciju u Gradu.

– Imat će utjecaja, ali mi smo već donijeli odluku da na izbore idemo samostalno, a protivnici se ni dosad nisu pokazali kao dobri, pa ovo neće značajnije umanjiti njihovu vrijednost u mojim očima. Da su odnosi drukčiji, možda bi imalo neku presudnu važnost. Ovako je nema – izjavio je Šalja.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana