Natrag
21.2.2019 02:53

facebook

twitter

google

rss

dulist

Šalja još nije na dnevnom redu Povjerenstva

7.3.2013 @ 9:21 Andrea Falkoni Račić Aktualno

Podijelite:

Slučaj sukoba interesa aktualnog zamjenika gradonačelnika i kandidata SDP-a za gradonačelnika Dubrovnika, suprotno pisanju pojedinih medija, još uvijek nije stavljen na dnevni red Povjerenstva za sukob interesa.

Kako su nam potvrdili iz tajništva Povjerenstva, njegov spis još nije uvršten u dnevni red, a nije poznato kada će to biti.

Podsjetimo, upravo je duList razotkrio aferu o Šaljinom nezakonitom primanju naknade od članstva u dva tijela Grada Dubrovnika, u Povjerenstvu za nadzor kredita Svjetske banke i Vijeću za dodjelu koncesijskih odobrenja.

Šalja je tada izjavio kako ne smatra da je u sukobu interesa. Ostaje činjenica kako je, iako je zatražio mišljenje Povjerenstva, nastavio primati sporne naknade.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana