Natrag
20.3.2019 04:09

facebook

twitter

google

rss

dulist

Šalja: Izaberimo novog izvođača

7.11.2011 @ 11:51 Andrea Falkoni Račić Aktualno

Podijelite:

Iako su već trebali biti gotovi, radovi na kanalizacijskom sustavu u Velikom Zatonu, odnosno radovi na rekonstrukciji cjevovoda, još nisu gotovi.

Izvođač radova, cavtatska tvrtka Konel kasni s radovima, obavijestio je javnost direktor Vodovoda Pero Mišković, dodajući kako je rok završetka trebao biti 31. listopad. No, radovi još nisu gotovi usprkos višekratnim obećanjima predstavnika tvrtke kako će se rok ispoštovati. Na pitanje zamjenika gradonačelnika Nika Šalje ima li Vodovod dovoljno sredstava kako bi se izabrao novi izvođač radova, Mišković je istaknuo kako će se danas još jednom sastati s izvođačem radova.

– Predlažem da se čeka do kraja ovog mjeseca pa da se nakon toga ide na odabir novog izvođača. Imam dojam da ni nemaju namjeru to napraviti – rekao je Šalja dodajući kako je riječ o popravcima o kojima se znalo i lani pa su se prolongirali zbog početka sezone. Hoće li isti dočekati novu turističku sezonu, pitao je Šalja.
 

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana