Aktualno

Šalja: Garaža bi se mogla uskoro zatvoriti

Šalja: Garaža bi se mogla uskoro zatvoriti

-Garaža bi krajem ovog mjeseca lako mogla zatvoriti svoja vrata – rekao je kandidat za gradonačelnika na predstojećim lokalnim izborima, SDP-ov Niko Šalja.

Naime, na današnjem druženju s novinarima SDP-ovci su se htjeli zahvaliti novinarima i ponovno naglasiti ovaj gorući problem za buduće gradske uprave.

-Javna garaža je bila jedna od tema kampanje prije četiri godine, ovaj put je nismo spominjali, ali želimo naglasiti kako ta priča nije gotova – rekao je Šalja te dodao kako ne žele ulaziti u zakonsku proceduru slučaja.

-Garaža je u trenutno u stečaju, ali mora se reći kako bi vrlo lako mogla trajno zatvoriti krajem svibnja – rekao je Šalja a na novinarsko traženje pojašnjenja tih navoda odgovorio:

-Te tvrdnje temeljimo na dopisima koje su Gradu Dubrovniku poslali PBZ i Midia grupa u kojem se traži rješavanje situacije u roku 30 dana. PBZ je proglasio kredit za garažu naplativim – rekao je Šalja te dodao kako je riječ o velikom maču nad proračunom u sljedećem razdoblju.

Na novinarski upit je li tvrtka B.O.E. Ostaje u cijeloj priči obzirom na sadašnju situaciju, Šalja je odgovorio kako su oni jedini razlog zašto garaža još uvijek radi.

-Oni plaćaju sve tekuće troškove zasada. Dokad će to raditi je nepoznanica – zaključio je Šalja.

Pročitajte još

Izložba ‘Dani ponosa – herojska obrana Dubrovnika 1991.’ gostuje u Zagrebu

Dulist

Studentska ‘PEP konferencija’ ovog četvrtka i petka na Kampusu

Dulist

OD SRIJEDE NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist