Natrag
21.2.2019 21:23

facebook

twitter

google

rss

dulist

Šalja: Garaža bi se mogla uskoro zatvoriti

16.5.2013 @ 12:16 Nikša Miletić Aktualno
2;2

Podijelite:

-Garaža bi krajem ovog mjeseca lako mogla zatvoriti svoja vrata – rekao je kandidat za gradonačelnika na predstojećim lokalnim izborima, SDP-ov Niko Šalja.

Naime, na današnjem druženju s novinarima SDP-ovci su se htjeli zahvaliti novinarima i ponovno naglasiti ovaj gorući problem za buduće gradske uprave.

-Javna garaža je bila jedna od tema kampanje prije četiri godine, ovaj put je nismo spominjali, ali želimo naglasiti kako ta priča nije gotova – rekao je Šalja te dodao kako ne žele ulaziti u zakonsku proceduru slučaja.

-Garaža je u trenutno u stečaju, ali mora se reći kako bi vrlo lako mogla trajno zatvoriti krajem svibnja – rekao je Šalja a na novinarsko traženje pojašnjenja tih navoda odgovorio:

-Te tvrdnje temeljimo na dopisima koje su Gradu Dubrovniku poslali PBZ i Midia grupa u kojem se traži rješavanje situacije u roku 30 dana. PBZ je proglasio kredit za garažu naplativim – rekao je Šalja te dodao kako je riječ o velikom maču nad proračunom u sljedećem razdoblju.

Na novinarski upit je li tvrtka B.O.E. Ostaje u cijeloj priči obzirom na sadašnju situaciju, Šalja je odgovorio kako su oni jedini razlog zašto garaža još uvijek radi.

-Oni plaćaju sve tekuće troškove zasada. Dokad će to raditi je nepoznanica – zaključio je Šalja.

Komentari

O autoru: Nikša Miletić

Magistar sam komunikologije, po prirodi idealist, u stvarnosti cinik sa rozim naočalama. Smatram kako je biti u mogućnosti ispraviti ili ukazati na nepravdu vjerojatno najveća legalna i legitimna moć koju pojedinac može imati.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana