Zanimljivosti

Sajam zdrave hrane kontinentalne Hrvatske

Sajam zdrave hrane kontinentalne Hrvatske

Grad Dubrovnik i Turistička zajednica grada Dubrovnika u suradnji s Udrugom Fraktal iz Zagreba jutros su na Pilama u šatoru otvorili Sajam zdrave hrane i domaćih proizvoda kontinentalne Hrvatske.

Radno vrijeme sajma koji se održava do 12. listopada bit će otvoren svaki dan od 9.00 – 22.00 sata. Na ovom sajmu predstavlja se petnaest izlagača s autohtonim proizvodima kontinentalne Hrvatske među kojima su različiti  sirevi, suhomesnati proizvodi, biljne mješavine, likeri….
 
Tijekom trajanja sajma na Pilama će biti organizirani i prigodni programi, te će večeras u 17.00 sati nastupiti Hrvatski gajdaški orkestar, u srijedu u 17 sati  KUD Marko Marojica iz Župe dubrovačke, a u subotu 12.listopada u 10 sati Klapa Maestral , a u 11 sati klapa Mareta.
 
Sutra u srijedu  Udruga Fraktal i Hrvatski gajdaški orkestar pripremaju za djecu doma Maslina u 9 sati radionicu, odnosno predavanje o tradicijskim glazbalima (gajde, diple, dvojnice), nakon čega će korisnicima biti uručeni prigodni poklon – proizvodi koje daruje udruga Fraktal. Svečanost uručivanja poklona najavljena je za 10 sati.
 

Pročitajte još

KAKO IZBIJELITI JAJA? S octom i vodom u tri jednostavna koraka

Dulist

USKRŠNJI TRIKOVI Evo kako provjeriti jesu li jaja svježa ili pokvarena

Dulist

Oliver u rodnoj Vela Luci konačno dobiva spomenik?!

Dulist