Natrag
19.3.2019 03:01

facebook

twitter

google

rss

dulist

Sajam vjenčanja za malog Tijana Kostića

1.4.2014 @ 12:34 Ana Prohaska Zanimljivosti

Podijelite:

Ana Vukas i udruga Poseban prijatelj organiziraju Sajam vjenčanja za malog Tijana Kostića. Program će se odvijati od 10 do 18 sati u hotelu Valamar Lacroma.

Od 10 do 12 sati održat će se dječji program na kojem će nastupiti Step’n jazz, plesna skupina 3V, tri radionice  izrade figurica, ples s maskotama, a moći ćete izraditi frizuru, šminku ili urediti nokte za večernji izlazak.

Izlagači na sajmu davat će popuste, prodavat će se lutrija, a za ovu prigodu osigurano je više od 500 nagrada. Na kraju samog programa izvlačit će se nagrada za mladence.

U 15 sati počinje otvaranje programa kojeg će svojim nastupom uveličati KUD Sveti Juraj Osojnik sa Primorskom zdravicom. Uz red modne revije i red glazbe, predstavit će se saloni vjenčanica Adora i Andrea Zvono, butik Cat, Lella dizajn, Bakus spoza, Glamur spoza te Molina.

Izvođači koji će nastupiti u sklopu ove akcije su Teatar, Versi, klapa Kaše,, Plesna skupina 3V i Linđo te DJ Alen Bajd. Voditeljica programa je Viktoria Miletić.

Planirate vjenčanje ili jednostavno uživate u dobroj glazbi? Želite šminku i frizuru za subotnji izlazak ili pogledati modnu reviju vjenčanica i plesni program? Uz brojne sponzore i Vašu pomoć Tijanov osmjeh je moguć! Kupite lutriju na ulazu, a svi prikupljeni novi idu na Tijanov račun.

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana