Zanimljivosti

Sajam vjenčanja za malog Tijana Kostića

Ana Vukas i udruga Poseban prijatelj organiziraju Sajam vjenčanja za malog Tijana Kostića. Program će se odvijati od 10 do 18 sati u hotelu Valamar Lacroma.

Od 10 do 12 sati održat će se dječji program na kojem će nastupiti Step’n jazz, plesna skupina 3V, tri radionice  izrade figurica, ples s maskotama, a moći ćete izraditi frizuru, šminku ili urediti nokte za večernji izlazak.

Izlagači na sajmu davat će popuste, prodavat će se lutrija, a za ovu prigodu osigurano je više od 500 nagrada. Na kraju samog programa izvlačit će se nagrada za mladence.

U 15 sati počinje otvaranje programa kojeg će svojim nastupom uveličati KUD Sveti Juraj Osojnik sa Primorskom zdravicom. Uz red modne revije i red glazbe, predstavit će se saloni vjenčanica Adora i Andrea Zvono, butik Cat, Lella dizajn, Bakus spoza, Glamur spoza te Molina.

Izvođači koji će nastupiti u sklopu ove akcije su Teatar, Versi, klapa Kaše,, Plesna skupina 3V i Linđo te DJ Alen Bajd. Voditeljica programa je Viktoria Miletić.

Planirate vjenčanje ili jednostavno uživate u dobroj glazbi? Želite šminku i frizuru za subotnji izlazak ili pogledati modnu reviju vjenčanica i plesni program? Uz brojne sponzore i Vašu pomoć Tijanov osmjeh je moguć! Kupite lutriju na ulazu, a svi prikupljeni novi idu na Tijanov račun.

Pročitajte još

NA PAPINU INICIJATIVU Danas se prvi put slavi nedjelja Božje riječi

Dulist

LIJEPO IH JE VIDJETI Rukometna ‘groznica’ na Stradunu

Dulist.hr

Sudionici Feste grličali se u crkvi Parca prije početka manifestacije

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija