Natrag
25.3.2019 06:58

facebook

twitter

google

rss

dulist

SAJAM U LAPADU Uljepšajte nekome dan prekrasnim cvijećem

12.4.2014 @ 12:09 Mia Njavro dulist IN
17;17

Podijelite:

Sadnica garofula, prekrasne ruže, razno maleno mirisno cvijeće – sve vas to čeka danas na Pošti Lapad. Naime, počeo je Sajam cvijeća, a osim prekrasnih ‘kućnih’ ukrasa, možete naići i na kakvu zgodnu sadnicu.

Turistička zajednica grada Dubrovnika, Grad Dubrovnik i Upravni odjel za komunalne djelatnosti i mjesnu samoupravu organizatori su sajma, a sudjeluju Agro Župa – Mlini, Cvijet Dalmacije – Zagreb, Horting d.o.o. – Dubrovnik, OPG Marija Perica – Trogir, OPG Simatović – Mlini, Rasadnik Agrovrt – Metković i Vrtlar d.o.o. Dubrovnik.

Sajam se održava u sklopu ovogodišnjih aktivnosti ekološko – edukativnog projekta Volim Hrvatsku – volim Dubrovnik, a s ciljem motivacije sugrađane na uredjenje vrtova, balkona, taraca i okućnica kao i okoliš zgrada putem organizirane prodaje sadnica sezonskog cvijeća i trajnica.

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana