Natrag
25.4.2019 22:23

facebook

twitter

google

rss

dulist

Sajam karijera ACMT-a

6.2.2012 @ 17:58 Baldo Marunčić Zanimljivosti
2;2

Podijelite:

Američka visoka škola za menadžment i tehnologiju dvanaestu godinu zaredom organizira Career Education Day, koji će se održati u srijedu, 8. veljače, od 9 do 19 sati u hotelu Excelsior.

Riječ je o cjelodnevnom događanju koje okuplja predstavnike nekih od najuglednijih tvrtki iz Hrvatske i regije, a s ciljem profesionalnog usmjeravanja studenata i pružanja informacija koje će im pomoći u planiranju njihovih karijera.

Sudjelovanje na sajmu studentima daje priliku za izgradnju mreže poslovnih kontakata, susret s predstavnicima tvrtki, održavanje intervjua, pronalazak stručne prakse, sezonskih poslova, pa čak i stalnog zaposlenja.

Tvrtke sudionice događanja predstavit će se studentima, upoznati ih s trendovima u industriji u kojoj posluju te ih intervjuirati kao potencijalne kandidate za zaposlenje.

U sklopu Sajma održat će se zanimljive prezentacije i radionice o raznim temama vezanim za zapošljavanje, obrazovanje i tržište rada općenito.

Najstariji sajam karijera u Hrvatskoj svečano će otvoriti predsjednik i dekan RIT/ACMT-a Don Hudspeth.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana