Natrag
17.2.2019 23:13

facebook

twitter

google

rss

dulist

Sajam cvijeća na Pošti Lapad

4.5.2013 @ 7:30 Ana Prohaska Zanimljivosti
6;6

Podijelite:

Turistička zajednica grada Dubrovnika i Grad Dubrovnik organizirale su Sajam i prodaju cvijeća po promotivnim cijenama na Trgu pored Pošte Lapad, u vremenu od 8 do 17 sati.

Sajam je dio ovogodišnjih aktivnosti ekološko – edukativnog projekta Volim Hrvatsku – Volim Dubrovnik, a za cilj ima motiviranje sugrađana na uređenje vrtova, balkona i okućnica putem organizirane prodaje sadnica sezonskog cvijeća i trajnica po povoljnim cijenama.
Na subotnjem Sajmu cvijeća u Lapadu sudjeluju  Vrtlar d.o.o.- Dubrovnik, Horting d.o.o.- Dubrovnik, Centar za rehabilitaciju Josipovac- Dubrovnik, Sveučilište u Dubrovniku , Zavod za mediteranske kulture Dubrovnik, Rasadnik Agrovrt – Metković, OPG Matea Merčep Trogir.

Gosti Turističke zajednice grada Dubrovnika i svih suidonika sajma danas su bili i učenici  osnovne škole Marina Držića, koji su dobili sadnice za uređenje okoliša škole.

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana