Natrag
24.4.2019 04:51

facebook

twitter

google

rss

dulist

Šabani najžešći kvizomani!

17.3.2012 @ 2:48 Andrea Falkoni Račić dulist IN
14;14

Podijelite:

Drugi po redu mjesečni kviz u organizaciji Volonterskog centra Dubrovnik privukao je velik broj dubrovačkih kvizomana i ljubitelja takvog oblika razonode.

Na kvizu je sudjelovalo ukupno 15 ekipa u sastavima od tri do pet članova. Imali su zadatak dati što veći broj točnih odgovora na po deset pitanja iz pet kategorija opće kulture, trivije, povijesti, sporta i umjetnosti.

Nakon pet serija pitanja prvo mjesto i naslov pobjednika drugog kviza osvojila je ekipa Šabani s 55,5 bodova, inače trećeplasirani s prvog kviza. Samo pola boda zaostatka imala je druga ekipa Cipoli, dok su trećeplasirani s 54,5 bodova ostali članovi ekipe Kozara, prošlomjesečni prvi pobjednici, koji su bili u vodstvu do pred zadnju kategoriju pitanja iz umjetnosti.

U opuštenoj atmosferi caffe bara Living Room natjecateljske ekipe kroz zahtjevna, ali izazovna pitanja je vodio Lado Pletikosić uz budno oko stručnog žirija.

Odaziv na kviz u Living Roomu sigurno pokazuje da se Dubrovčani nisu zaboravili družiti ni natjecati.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana