Aktualno

Šabadin: Pokupit ću otpad iz kuće u Hebrangovoj

Šabadin: Pokupit ću otpad iz kuće u Hebrangovoj

Komunalnim problemima u našem Gradu, čini se nema kraja. Naši građani prepoznali su akciju duLista, te nam svakodnevno šalju mailove i kontaktiraju nas kako bi zajedno riješili komunalne probleme.

Nedavno smo zaprimili pritužbe naših građana na stanje u kući  na adresi Andrije Hebranga 84, koja je doznajemo u vlasništvu poznatog gradskog brica Jaka Šabadina. Naime, u prizemlju te nedovršene kuće, nalazi se odlagalište smeća koje je doneseno vjetrom i životinjama. Zbog navedenog se iz prizemlja spomenute kuće širi neugodan miris, a pojavili su se i miševi. Usto, prizemlje te kuće je mjesto okupljanja mladih koji tu tulumare i ometaju okolne stanare – potužio nam se sugrađanin.

Na naš upit hoće li i na koji način Grad Dubrovnik intervenirati kako bi se riješio spomenuti problem, dobili smo slijedeći odgovor:

– Za problem u Ulici Andrije Hebranga 85 očekujemo očitovanje komunalnih redara po izlasku na teren. Ukoliko se potvrde navodi iz pritužbi, vlasnicima će se naložiti čišćenje terena i osiguravanje od daljnjeg neovlaštenog korištenja, ili će se isto izvesti o njihovom trošku. Na ovaj način je primjerice riješen komunalni problem u napuštenoj zgradi na izvoru Omble – istiću iz gradske uprave.

No, možda će sam vlasnik navedene kuće Jako Šabadin, ukloniti otpad i dovesti gradilište u primjereno stanje i prije nego sami komunalni redari izađu na teren.

– To će se očistiti, ne treba dizat buku. Uklonit ćemo smeće već sutra (u srijedu) – istaknuo je vlasnik objekta Jako Šabadin..

PIŠITE NAM
Svima onima koji su nas do sada kontaktirali, zahvaljujemo, a ostalima poručujemo da ukoliko imaju sličnih komunalnih problema u susjedstvu, bez obzira o kojem je dijelu Dubrovnika riječ, neka nam slobodno pišu na info@dulist.hr ili se jave na broj telefona 020/ 350 – 670. Rado ćemo Vas posjetiti i pomoći u rješavanju problema u Vašem susjedstvu kontaktirajući nadležne institucije.


Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

[DUBROVČANI IZVAN GRADA] VERONIKA KARAČ Dubrovnik će uvijek biti dio mene

Nora Di Leo

MISA VEČERE GOSPODNJE ‘Isusov život je sažet u glagolu ljubiti’

Dulist