Županija

S VELIKIM ISKUSTVOM Anamarija Kusalo nova je direktorica TZ Župa dubrovačka

S VELIKIM ISKUSTVOM Anamarija Kusalo nova je direktorica TZ Župa dubrovačka

Anamarija Kusalo izabrana je za novu direktoricu Turističke zajednice Općine Župa dubrovačka na ponovljenom natječaju za čelnu poziciju ove ustanove. Kako je za DuList istaknuo općinski načelnik Silvio Nardelli, prethodno se na natječaj prijavilo 11 kandidata, uvjete natječaja zadovoljilo je njih osam, a u finalni krug odabrano ih je troje i to Nikolina Pavić, Anamarija Kusalo i Joško Pulić.

-Svi kandidati pozvani su na sjednicu vijeća Turističke zajednice gdje su prezentirali sebe, dosadašnji rad i način vođenja turističkog ureda kao i viziju razvoja turizma na području Župe. Odmah sam bio uvjeren da smo dobili troje izvrsnih kandidata. Dobili smo kvalitetnu i kompetentnu osobu koja može voditi Turističku zajednicu. Anamarija Kusalo rođena je Župka, trenutno živi u Dubrovniku. Profesorica je španjolskog i francuskog jezika te je iza nje višegodišnje iskustvo na vodećim mjestima u svim segmentima turizma. U svoje ime i u ime Općine želim novoj direktorici uspješan radi te dobru suradnju u vodstvu turizma u Župi – istaknuo je načelnik Nardelli.

Inače, podsjetio je načelnik, ovo je ponovljeni natječaj za izbor direktora Turističke zajednice Općine Župa dubrovačka. Na prošlom natječaju odabrali su kandidata, međutim, jedan od kandidata uložio je žalbu i Ministarstvo turizma dalo je sugestiju da se ponovi natječaj.

-Cjelokupno vijeće ipak nije tako razmišljalo. Imali smo situaciju da kandidat koji je izabran na mjesto direktora ispunjava sve uvjete, ali nije mogao dobiti adekvatnu potvrdu rada s višom školskom spremom. Izabrani kandidat imao je jednu godinu novinarskog staža s višom školskom spremom – podsjetio je načelnik.

Foto: LinkedIn

Pročitajte još

OLDTIMER RALLY U STONU Sedamdesetak povijesnih vozila će voziti od Komarne do Stona

Dulist

[FOTO] IDE SE NA GRAĐEVINSKU DOZVOLU Ovako će izgledati Sportsko-rekreacijski centar Čibača

Dulist

‘SIMPLY THE BEST’ Konavle – destinacija godine!

Dulist