Zanimljivosti

S njima nam je 1. april svaki dan

Dan obmane, laži i prevare 1. travnja gubi svaki smisao u dubrovačkim prilikama kada smo iz tjedna u tjedan suočeni s novim „prozračnim mostovima“, „trajnim referendumima“ i sličnim umotvorinama gradonačelnika Andra Vlahušića.

Uobičajeno je na ovaj dan našaliti se s čitateljima i pokušati im podvaliti neku vijest kojoj bi poneko povjerovao i poslije se nasmijao kada otkrije da smo ga nasanjkali. Ali čemu vas izlagati novoj dozi podvala. Ionako je većini već svega dosta iznad granice podnošljivosti i nemamo namjeru dolijevati ulje na vatru. Lomaču kojom nas redovito izlaže gradonačelnik kojemu je svakodnevna doza obmane građana smisao političkog djelovanja.

Tek susret sa svim njegovim PR izjavama s kojima se gase požari i pokušava kontrolirati šteta, nakon nebuloznih izjava kojima Vlahušić pokušava pokazati kako radi na dobrobit Grada i građana, pokazuju sav očaj mogućnosti izbora kojeg su građani imali na prethodnim lokalnim izborima kada su im ponuđena rješenja „od lošeg do goreg“. Tako smo birajući “protiv“ dobili nisku nevjerojatnih floskula i prodavanja magle, od čijeg bi se nabrajanja samo uzrujali i mi i vi.

 

Pročitajte još

Preko 513 milijuna stanovnika živi u Europskoj uniji

Dulist

DRUŽENJE I USPOMENE Nekadašnji učenici OŠ Nikica Franić proslavili 50. godina od završetka škole

Dulist

‘ZAREDALO IH SE NEKOLIKO’ Šijun na moru ‘uhvaćen’ iz Postranja

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija