Zanimljivosti

S njima nam je 1. april svaki dan

S njima nam je 1. april svaki dan

Dan obmane, laži i prevare 1. travnja gubi svaki smisao u dubrovačkim prilikama kada smo iz tjedna u tjedan suočeni s novim „prozračnim mostovima“, „trajnim referendumima“ i sličnim umotvorinama gradonačelnika Andra Vlahušića.

Uobičajeno je na ovaj dan našaliti se s čitateljima i pokušati im podvaliti neku vijest kojoj bi poneko povjerovao i poslije se nasmijao kada otkrije da smo ga nasanjkali. Ali čemu vas izlagati novoj dozi podvala. Ionako je većini već svega dosta iznad granice podnošljivosti i nemamo namjeru dolijevati ulje na vatru. Lomaču kojom nas redovito izlaže gradonačelnik kojemu je svakodnevna doza obmane građana smisao političkog djelovanja.

Tek susret sa svim njegovim PR izjavama s kojima se gase požari i pokušava kontrolirati šteta, nakon nebuloznih izjava kojima Vlahušić pokušava pokazati kako radi na dobrobit Grada i građana, pokazuju sav očaj mogućnosti izbora kojeg su građani imali na prethodnim lokalnim izborima kada su im ponuđena rješenja „od lošeg do goreg“. Tako smo birajući “protiv“ dobili nisku nevjerojatnih floskula i prodavanja magle, od čijeg bi se nabrajanja samo uzrujali i mi i vi.

 

Pročitajte još

PREKRASNA TRADICIJA Balanje u Konavlima

Dulist

PLAVO DOGAĐANJE Niz prezentacija o problemu otpada u moru, demonstriran i robotski sustav

Dulist

NA DANAŠNJI DAN 1922. U Pragu umro Vlaho Bukovac

Dulist