DuList IN

S DULISTOM NA SJAJAN KONCERT Ne propustite Rolin Humes u Lazaretima!

Rolin Humes

Želite čuti nešto zaista neponovljivo i izvrsno? Vrijeme je da se zaputite u Lazarete na koncert izvrsnog benda Rolin Humes!

Naravno, u tome će vam DuList i ARL malo i pomoći… Šaljite vaše ime, prezime i kontakt na info@dulist.hr i  možda baš vi osvojite ulaznice za večerašnji koncert!

Bend Rolin Humes dolazi iz Rijeke, ali nitko nije rođeni Riječanin. U modernom svijetu, potpuno je čest slučaj da se ljudi sele i pronalaze srodne duše u novim sredinama, a baš to dogodilo se i ovom četvercu koji je svoju sreću pronašao na Kvarneru.

Dakle Rolin Humes je pop/rock/blues kvartet u čijem se radu očituje široka paleta glazbene informiranosti, zanimljive glazbene dionice te velik trud tečnost u kreiranju autorskih tekstova koji s lakoćom “zapinju u uho”.

Karijeru su započeli kao blues session bend, ali ubrzo su shvatili da ih to ne usrećuje previše. Kako su autorski bend, tako su uspjeli složiti mnogo pjesama kojima je bila jasna nit vodilja, učiniti savršenu pop-rock pjesmu. Bend je izvanredno ukomponirao vokalne i glazbene sposobnosti Roberta Jamesa Hudlina, bas gitaru Emila Bišćana, gitaru Nikole Smiljanića, te bubnjeve Mateja Smiljanića, a način na koji prezentiraju svoj rad svakoga podsjeti na neko određeno vrijeme, uspomenu, izvođača, ali sa dostojim daškom energije kojim čvrsto zadržavaju svoju osobnost.

Stoga, dođite u srijedu, oko 22 sata, u Lazarete i uživajte u izvrsnom zvuku ROlin Humes!  Ulaznice po cijeni od 30 kuna kupuju se na dan koncerta na ulazu u klub.

Pročitajte još

NOVA-STARA PJESMA ATLANTIDE Uz nebeske rođendane Alana i Davora!

Ivana Mijić Vulinović

[VIDEO] Silente objavio novi singl. Sviđa li vam se?

Dulist

AKTIVNA HRVATSKA U DUBROVNIKU Jelena Atabeyki predstavlja svjetske hit vježbe za lice

Dulist