DuList IN

S DULISTOM NA SJAJAN KONCERT Ne propustite Rolin Humes u Lazaretima!

Rolin Humes

Želite čuti nešto zaista neponovljivo i izvrsno? Vrijeme je da se zaputite u Lazarete na koncert izvrsnog benda Rolin Humes!

Naravno, u tome će vam DuList i ARL malo i pomoći… Šaljite vaše ime, prezime i kontakt na info@dulist.hr i  možda baš vi osvojite ulaznice za večerašnji koncert!

Bend Rolin Humes dolazi iz Rijeke, ali nitko nije rođeni Riječanin. U modernom svijetu, potpuno je čest slučaj da se ljudi sele i pronalaze srodne duše u novim sredinama, a baš to dogodilo se i ovom četvercu koji je svoju sreću pronašao na Kvarneru.

Dakle Rolin Humes je pop/rock/blues kvartet u čijem se radu očituje široka paleta glazbene informiranosti, zanimljive glazbene dionice te velik trud tečnost u kreiranju autorskih tekstova koji s lakoćom “zapinju u uho”.

Karijeru su započeli kao blues session bend, ali ubrzo su shvatili da ih to ne usrećuje previše. Kako su autorski bend, tako su uspjeli složiti mnogo pjesama kojima je bila jasna nit vodilja, učiniti savršenu pop-rock pjesmu. Bend je izvanredno ukomponirao vokalne i glazbene sposobnosti Roberta Jamesa Hudlina, bas gitaru Emila Bišćana, gitaru Nikole Smiljanića, te bubnjeve Mateja Smiljanića, a način na koji prezentiraju svoj rad svakoga podsjeti na neko određeno vrijeme, uspomenu, izvođača, ali sa dostojim daškom energije kojim čvrsto zadržavaju svoju osobnost.

Stoga, dođite u srijedu, oko 22 sata, u Lazarete i uživajte u izvrsnom zvuku ROlin Humes!  Ulaznice po cijeni od 30 kuna kupuju se na dan koncerta na ulazu u klub.

Pročitajte još

Sin Jon Bon Jovija pohvalio se odmorom u Dubrovniku

Dulist

CULTURE CLUB REVELIN Ove srijede zabavljaju nas ANOTR, DANCElectricPhilipe i DJIVO

Dulist

Bivša australska misica u Gradu uživa u morskim radostima

Dulist.hr