DuList IN

S duListom na koncert grupe Libar!

S duListom na koncert grupe Libar!

Grupa Libar,  zasigurno jedna od najoriginalnijih progresivnih glazbenih pojava na domaćoj glazbenoj sceni, večeras, 14. kolovoza nastupa u dubrovačkom klubu Lazareti, a mi vam dijelimo 2×2 ulaznice!

Na našu e-mail adresu info@dulist.hr pošaljite nam Vaše ime, prezime i kontakt, a u naslov e-maila stavite 'LIBAR' – dvoje najbržih osvaja!

Bend koji je tijekom 2013. uistinu oduševio publiku i kritiku brojnim koncertima na našim prostorima, započeo je svoju glazbenu priču kao klapa Libar 2007. godine u Splitu, u osnovnoj formi tradicionalne dalmatinske klape. Tadašnja postava bila je sastavljena od petorice pjevača, članova ponajboljih dalmatinskih klapa (Iskon, Šufit, Cambi, Tragos, Grdelin…) i pet instrumentalista.

U međuvremenu, Libar je izašao iz gabarita klapske postave i prekvalificirao se u punokrvni pop-rock bend koji je u Hrvatskoj  ostao jedinstven zbog prisutnog klapskog višeglasja. Libar je upravo zbog kompleksnog i originalnog glazbenog izričaja  gotovo nemoguće žanrovski definirati, a njihov današnji progresivni heavy zvuk i dalje ima onu zanimljivu  primjesu tradicionalnog dalmatinskog  prizvuka.

Iza grupe Libar su i dva albuma „Libar prvi“, i „Libar“, a iznjedrili su hit singlove „Dite“, „Glasnije“, „Kapi“, „Poljubac pod pomrčinom mjeseca“ i druge. Ulaznice za koncert grupe Libar u pretprodaji stoje 70 kn, a na ulazu 90 kn.

Pročitajte još

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist