Crna kronika

S drogom “pali” Španjolac, Nijemac, Australac…

Tijekom redovne granične kontrole pri ulasku odnosno izlasku iz Republike Hrvatske na graničnom prijelazu Klek, policijski službenici Postaje granične policije Metković zaplijenili su jučer u tri navrata 25,1 grama hašiša i 7,5 grama marihuane.

Španjolski državljanin koji je u kamper vozilu hašiš skrivao u limenoj kutijici i vrećici za šećer, njemački državljanin koji je marihuanu skrivao u potplatu tenisice i još jedan državljanin Australije, nakon kriminalističkog istraživanja procesuirani su na Prekršajnom sudu u Metkoviću gdje su im izrečene novčane kazne.
 
Zbog neovlaštenog posjeda droge protiv njih također slijede i kaznene prijave.
 
Također, temeljem naloga suda, policijski službenici jučer su obavili pretragu kuće na Zvekovici u Konavlima, korisnika 36-godišnjaka, kojom prilikom je pronađeno 32 grama marihuane i 3 grama speeda, te jedna metalna drobilica s tragovima marihuane.
 
36-godišnjak je uhićen i doveden u prostorije policije na kriminalističko istraživanje, a protiv njega slijedi kaznena prijava zbog sumnje da je počinio kazneno djelo zlouporabe opojnih droga.

Pročitajte još

IZGUBILA NADZOR NAD MOPEDOM Na Korčuli smrtno stradala 68-godišnjakinja s Novog zelanda

Dulist

TJEDAN NA CESTAMA Policija kaznila 254 ‘gasera’

Dulist

ZBOG OZLIJEDA PREBAČEN ZA SPLIT Zbog neprimjerene brzine izgubio nadzor nad motociklom

Dulist